Titeket nem idegesít rohadtul ez a Samsung reklám?
https://www.youtube.com/watch?v=noxFqEPAX5Q
(ha nem szeretném a márkát, sosem vennék ilyet emiatt.)
Lehet, hogy elmebeteg vagyok, de minden indavideós videónál ez a kis gyökér ugrál nekem és már nagyon idegesít...
Meddig kell még bírnom?
Mivel a reklámszakemberek is tudják, hogy minék irritálóbb egy reklám, annál szélesebb körben terjesztik a háborgók, még ha ez el is tűnik, lesz helyette ezer másik.
A Blackpinkes verzió amúgy nem rossz, de lehet, hogy csak azért, mert bírom őket.
Nem tudom miért jó, ha valakiről rosszat terjesztenek. Szerintem baromi sok tehetségtelen marketinges van, aki nem értette meg a szakmáját és bugyuta türkökkel ássa maga alatt a lyukat.
Egyébként a blackpinkes jó.
De amúgy ha első 5 másodpercet kivágnák, ez sem lenne rossz.
Arra jó, hogy őrülten nyomkodjam a reklám átugását...
Hűűűű az lehet, jó kis proginak tűnik és open source is. (tehát nem hirtelen miattam lett kifejlesztve; persze ettől még lehetne benne sebezhetőség, amit ki lehetne használni, miután rá lettem szedve, hogy letöltsem...de nem minden körülöttem forog...)
Amúgy videó lejátszás előtt szokott megjelenni, de most nálam sem jelent meg. Még tanulmányozom ezt a cuccot. Köszi!!!
Hát én már évek óta használom, eddig nem volt benne semmi sárkányosság. És egy-egy oldalon két kattintással ki lehet kapcsolni, ha úgy gondolod, hogy összeakadt valamivel (és erre emlékszik is az adott URL-en, amíg saját kezűleg vissza nem kapcsolod), tudsz saját szűrőszabályokat is létrehozni, zavaró blokkokat kilőni, stb. Jó kis cucc.
Össze lehet lőni a Nano Defenderrel is állítólag, de ezt még nem csináltam meg, pont ma kaptam valakitől a linkjét:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!