Hogy mondjam el neki?
Van egy"baràtnőm" aki mostanàban nagyon elhanyagol mint ha elfelejtette volna hogy létezek és engem ez nagyon zavar. Nem tudom hogy ezt,hogy mongyam el neki anélkül,hogy megbàntanàm.Szerintetek?
Valaki esetleg írna nekem a végeszakadt baràtsàggal kapcsolatban idézeteket?
elosszor probald kideriteni, hogy massal is ilyen e
ha csak veled akkor probalj rajonni mi valthatta ki
Első, a rendőrségi pszichológiai vizsgálatomnál nem volt ilyen feladat, nem hogy két barát között..
Nem kell ez a sok buta körítés, legyél erős, független nő és mond el neki hogy mi bánt. Akár úgy, ahogy azt Te leírtad a kérdésben. Ha van egy kis gógyija akkor ezzel megérti, és nem bántod meg.
Attól hogy pasija lett, az sem kizáró ok hogy levegőnek nézzen. Az én barátnőm is mikor velem van akkor nem is nagyon beszél mással, de ha nem akkor a barátnőivel van, ez amolyan egyensúly.
Tehát ne félj kimondani amit akarsz. Ha ez megbántja, talán nem is jelentettél neki annyit mint gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!