Hogyan mondjam ezt el?
Figyelt kérdés
Az osztály nagyrésze, sőt talán az egész, rajtam kívül teljesen más szakon akarja fojtani tanulmányait, de nekem tetszik az amit épp tanulok és nem merem azt mondani, hogy én szeretnék ezen az ágon továbbtanulni vagy dolgozni.
Kicsit szánalmasnak érzem magam :(
Vagyis inkább félek bevallani mások elött, hogy mit gondolok.
2019. jan. 17. 19:47
1/3 anonim válasza:
Ne butáskodj, vállald fel :)
Elballagtok utána az életbe nem látjátok úgyse egymást.
Mi az a dolog egyébként?
Köztes megoldásnak azt javaslom hogy mondd azt hogy "titok ;)" vagy hogy "korai még beszélnem róla" "ha eljön az idő megtudjátok"
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. jan. 18. 18:05
3/3 anonim válasza:
Nyugi, öcsisajt!😇 Jól jegyezd meg, hogy sose szégyelld azt, ami téged érdekel, boldoggá tesz. Vállald fel magad, a véleményed és sose hagyd, hogy mások elvei/véleménye alapján éld az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!