Úgy érzem kezdek depressziós lenni. Mit tegyek?
Igazából bem tudom mennyire igaz ez a kérdésem.. úgy értem hogy itthon boldog vagyok, és az iskolában is.. de van egy osztálytársam aki állandóan beszól és nem hagy békén. Nem tudom, hogy mi baja van velem d3 mindembe beleszól. Első padba is ültem miatta(ő a hátsóban ül) és úgy éreztem mintha azóta már más ember lennék.. a jegyeim is jobbak azóta.
Van még egy fiú aki tetszik. Ő a pàrhuzamos osztályba jár. Szoktam vele néha találkozni (véletlenül) a suli melletti kávézóbán. Múltkor is ültünk meg beszélgettünk és jól éreztem magam :> ...de akkor bejött az az osztálytársam és még ott is beszólt.. Utálom!
Egyik nap ültem az íróasztalomnál és nagyon elvoltam a gondolataimban.. ott volt az asztalon egy hegyző éle..és hát megvágtam magam (nem mélyek.. èpp csak vèreztek picit 2 csík).
Ezzel nem is lenne baj de 3 nap múlva megint megtettem.. és nem tudom mièrt. Nem akartam. De olyan jó èrzés volt. Aztán màsnap meg próbàltam takargatni a suliban de nagyon meleg volt ezért rövidujjúban mentem és a legjobb barátnőm észrevette.. kèrdezgette hogy miért. De az a legrosszabb hogy pontosan én sem tudom hogy miért csináltam és megígértem neki hogy többet nem fogom és nem is akarom.. de megint jön a kísèrtés... mit tegyek? Mièrt csináltam? ( tudom hogy erre úgyszem tudtok választ adni csak jó érzés volt kiírni a bánatom :'))
Ne foglalkozz a beszólogatásaival. Miért ki ő?
Kinek képzeli magát?
Szerintem csak egy kis senki!
Olyan, mint egy kullancs. Csak rajtad tapad és szívja a véred.Csupán unja a hlye fejét.
Mond meg neki, h írtó unalmas lehet az élete ha folyton csak körülötted ugrál.Nincs jobb dolga?
De szánalmas.
Neked egyre több bartátod lesz, míg ő gondolom egyedül van. Lehet h ezt irigyli tőlled és elakarja venni az életkedvedet.
H beszólogat, hídd el h visszavágásnak jobb ha mégvidámabb leszel. ugye visszaakarsz vágni neki? Legyinthetsz, meg te is beszólhatsz neki. miket szólogat be?
Az kiderült, hogy Te lány vagy, de az nem, hogy az osztálytársad fiú-e vagy lány. Ha fiú - talán hihetetlen lesz - de jó eséllyel tetszel neki. Tudom, hogy "bunkó" közelítés, de vannak akik nem tudnak máshogy.
Egyébként meg ne foglalkozz a beszólásaival. Ha nem tetszel neki, lehet, hogy csak a saját problémáit éli ki így, ami nem helyes. Inkább mondd el a szüleidnek, vagy az osztályfőnöknek, keressetek megoldást. Magadat megvágni nem fogja megoldani a helyzetet.
(Ezeket úgy írtam, hogy amkor iskolás voltam, a gimiben nekem is volt ilyen beszólogatós osztálytársam, és Én is így éltem meg, mint Te)
Vagy tetszel neki, vagy közeledni szeretne, barátkozni, vagy irígy valamiért rád, vagy épp csak bunkó, és neveletlen, és rajtad éli ki a saját személyes gondjait.
Talán kérdezz rá mindenki előtt, amikor legökezelbb beszól, hogy mi a problémája. Kulturáltan, szépen; így téged nem érhet szó.
teljesen igaza van.
velem is bunko volt egy -két srác akinek tetszettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!