Kinek hogyan sikerült belole kilábalni?
Szia!
"Szerencsém volt": láthattam előző életeket, amiknek a fel nem dolgozott érzelmeit pörgetem magamban. Ezzel tartom életben a szorongást, ami egyébként rég elmúlthatott volna.
Utólag úgy látom, ezeket az élményeket meg is lehet saccolni, ki is lehet találni, hogy kb. mik lehettek; a mostani világlátásodat és érzelemvilágodat górcső alá véve (szakemberekkel!). Ezt azért mondom, mert megoldást nem hoztak, inkább "csak" megértést.
Ez után energetikai kezelések következtek, amikkel részben sikerült feloldani a szorongást. Sok év alatt.
Nemrég meditációkat kezdtem gyakorolni; mellette tudatosan figyelek, hogy mihamarabb visszakanyarodjak a múltbeli feldolgozatlan érzelmeim erősítéséből a jelenbe: az időszerű cselekedetek végzéséhez. (Amiket én időszerűnek érzek, és nem azokat, amiket a társadalom elvár tőlem.)
Kellemes, megnyugtató, kiegyensúlyozó, valós alapú érzéseken meditálok. Működik.
Egy láma van összesen, aki magyar, itt él az országban, és tanít ilyeneket; az ő videóit nézem a legnagyobb megosztón a legrégebbitől kezdve, és gyakorolom a tanultakat minden reggel.
A 3 közül önmagában ez utóbbi is segíthet, de nehéz, mert amint kitörök/kilépek az egyik szélsőségből (szorongás), már bele is estem a másikba (eufória). A középutat keressük, ami a mi esetünkben a kiegyensúlyozottság.
A gyógyszer csak súlyosbít: elnyomja, aminek a felszínre lenne jó jönni, hogy végre feloldódhasson. Kitartás!
(Nekem a kitartásban az volt az áttörés, amikor az első vadidegen (nő) meglátta bennem, hogy értékes ember vagyok, és kitartóan úgy is bánik velem (nem barátnőm). Sokat enyhült az anyátlanság-érzésem ez által. Így könnyebb tevékenykedni, ami pedig maga a gyógyulás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!