Hogyan lehetne kilábalni a depresszióból? Valakinek sikerült már?
" minden nap lesz annyira lelkierőd hogy tovàbblépj egyik napról a màsikrw"
Most is van, ha nem lenne már vettem volna egy kötelet... :D
De ettől még sz@r minden úgy ahogy van.
szia vagy jó napot kívánok! nem írtál kort, úgyhogy most trgezni foglak. az a lényeg, hogy felmérd hogy mennyire rossz a helyzeted, most ha belegondolsz mi lenne veled ha rákos lennél, és lenne egy négy éves gyereked, a férjed vagy a feleséged elhagyott... na annál azért gondolom jobb a helyzeted mint az rlőbb említett szituáció.az ember mindig többre vágyik, mert ilyenek vagyunk. de elégedj meg azzal hogy élsz hogy egészséges vagy.
Depresszió ellen én ezeket próbálom:
* társaságba menni, mert az elszigetrlődéssel depresszió járhat
*sportolni, mozogni még ha ez a padlón való fetrengést is jelenti, mert az is jót tesz hidd el!!! csak mozogj
* próbálj ki rgy új életfilozófiát, most nem arra gondolok hogy huuh ölj meg valakit és csapj fel bérgyilkosnak, habrm hogy válaszolj másképp az embereknek, legyen benned valami leszarom érzés, legyél igazi nő vagy igazi férfi nem tudom nő vagy férfi vagy e de válassz a saját nemed szerint
*a legvégső tanács pedig: kulcsold össze a kezed (fogd meg a saját kezed) és gondolj arra hogy ebben a világban leginkább magadra számíthatsz, ott vagy magadnak, támogatod önmagad
legyél boldog!
Depresszót ezzel lehet a leghatékonyabban gyógyítani, csak a gyógyszeripar mélyen hallgat róla: [link]
És nem lehet túladagolni sem.
@14:47
Ezt aláírom, de akinek nem sok van? :D
Az sajnos depressziós marad. Főleg ha még a munkáját is utálja, amiből olyan keveset keres, amivel éppen elvegetál. És is idén vetettem számot, hogy már annyi éve van ez az állapot és annyi különböző pszichológusnál és terápián voltam, hogy egyre inkább az egyetlen logikus megoldás a halál lenne a szenvedésre.
Persze lottózhatnék is... De nem tudom. Már unom az egész életet. Csak szenvedés az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!