Kinek mi volt a legrosszabb időszaka az eddigi életében? Hogyan sikerült kilábalni belőle?
Történt velem több rossz dolog is, viszont legrosszabb időszakom az érettségi előtti 1 év volt. Pedig az elvileg azért nem kellene hogy trauma legyen. Én viszont kb. 15 kilót híztam és naponta vagdostam magam akkoriban. Borzalmas volt...
27N
Pánikrohamok.
Antidepresszánssal.
hát ami olyan igazán rossz, azt sztem nemn lehet.
az enyémre is aki ismeri, azt mondták h tuti nem élnék túl.
szal hát kis szorongás meg depi, ha ilyenre gondolsz azt biztos ki lehet, de nagy töréseket nem
kb 10-25 éves korig depresszió, azt végigkísérő fizikai betegségek. Sajna nem sikerült kilábalni.
F25
Kényszerbetegség... azt hittem, bele fogok őrülni. De erre nem került sor, gyógyszerrel tünetmentes lettem.
Aztán, amikor megpróbáltuk csökkenteni a gyógyszeremet... egyszerűen lerohant a f.s, még az ágyból sem bírtam kikelni, pedig ilyet addig még sose csináltam. Visszaállították a régi adagomat, azóta rendben vagyok. Nem mostanában fogok megint csökkentéssel próbálkozni...
és hadd kérdezzem meg, kényszerbetegségre milyen gyógyszert szedsz ami ennyire hatásos?
és kényszerképzet vagy kényszercselekvéses dologról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!