Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kinek mi volt a legrosszabb...

Kinek mi volt a legrosszabb időszaka az eddigi életében? Hogyan sikerült kilábalni belőle?

Figyelt kérdés
Jöhet privátban is ha nem akarja valaki nagy dobra verni.

2017. dec. 22. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Történt velem több rossz dolog is, viszont legrosszabb időszakom az érettségi előtti 1 év volt. Pedig az elvileg azért nem kellene hogy trauma legyen. Én viszont kb. 15 kilót híztam és naponta vagdostam magam akkoriban. Borzalmas volt...

27N

2017. dec. 22. 16:50
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Pánikrohamok.

Antidepresszánssal.

2017. dec. 22. 23:33
 3/10 anonim ***** válasza:

hát ami olyan igazán rossz, azt sztem nemn lehet.

az enyémre is aki ismeri, azt mondták h tuti nem élnék túl.

szal hát kis szorongás meg depi, ha ilyenre gondolsz azt biztos ki lehet, de nagy töréseket nem

2017. dec. 24. 14:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Pszichoszomatikám volt mély depresszióval, és kényszeres gondolatokkal. Csak a gyógyszer sokat segített.
2017. dec. 24. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Gyermekágyi szorongasos kevert depressziom volt több mint egy évig. Nem végig volt egyformán rossz, de voltak baromi mely pontok. Azt hittem meg fogok örűlni, volt h enyhe paranoiam is volt. 1 év pszichológus, ra szokás altatora, majd leszokás róla, pszichiáter, 1 év gyógyszeres kezelés...végül a végső megoldás: autogén trening és tudatos jelenlét.
2017. dec. 24. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:

kb 10-25 éves korig depresszió, azt végigkísérő fizikai betegségek. Sajna nem sikerült kilábalni.

F25

2018. jan. 11. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Kényszerbetegség... azt hittem, bele fogok őrülni. De erre nem került sor, gyógyszerrel tünetmentes lettem.

Aztán, amikor megpróbáltuk csökkenteni a gyógyszeremet... egyszerűen lerohant a f.s, még az ágyból sem bírtam kikelni, pedig ilyet addig még sose csináltam. Visszaállították a régi adagomat, azóta rendben vagyok. Nem mostanában fogok megint csökkentéssel próbálkozni...

2018. jan. 11. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:

és hadd kérdezzem meg, kényszerbetegségre milyen gyógyszert szedsz ami ennyire hatásos?

és kényszerképzet vagy kényszercselekvéses dologról van szó?

2018. jan. 12. 04:49
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
életem legrosszabb időszaka jelenleg is tart, hiszen 2017-ben elvesztettem anyukámat, váratlan hirtelenséggel meghalt. Kilábalni sose fogok...maximum megtanulok ezzel együtt élni.
2018. febr. 2. 17:05
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es válaszoló, aki anyukáját vesztette el 2017-ben. hogy vagy, felépültél valamennyire? én 2 hónapja vesztettem el az anyukmat.
2020. máj. 7. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!