Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, egyszerűen semmi kiutat nem találok már az életemben. Kíváncsi vagyok ki mit kezdene ezzel az egész helyzettel. Hosszú lesz, bocsi.

Az egész történet 2 évvel ezelőtt kezdődött. Alapvetően normális életem volt 2 évvel ezelőttig, nem volt fenékig tejfel, de nagyjából okés. Viszont 2 évvel ezelőtt meghalt a nagymamám, aki gyakorlatilag felnevelt engem. A szüleimet csak és kizárólag a pénz érdekli, egyfolytában dolgoztak és dolgoznak most is, így a nagyi nevelt engem. A halála egy olyan törést hozott az életembe, ami után egyszerűen elvesztettem önmagam. Gyönyörű, magas, vékony nő voltam mindig is, a halála után felszedtem 30 kilót, egész nap itthon vagyok, mindig csak zabálok. A férjemmel 12 éve vagyunk együtt, mióta meghíztam hozzám sem ér. Megcsal rendszeresen, tudok róla és szerintem ő is tudja ezt. A munkámból kirúgtak, pedig a sok szarság ellenére azt azért becsülettel végeztem. A szokásos leépítős duma volt egyébként az indok. Megpróbáltam új munkahelyet keresni, közben egyébként a lelki állapotom romokban, gyakorlatilag napi szinten sírógörcsök kapnak el. Nem találtam munkát azóta sem, gondoltam megpróbálok valami képzésre elmenni, de nem vettek fel a kinézett helyre sem.

Gyerekem nincsen, ugyanis mikor a nagymamám meghalt akkoriban kezdtünk el próbálkozni, de a halála óta semmi kedvem a szexhez, a páromnak meg már hozzám.

Folyamatosan járok pszichológushoz, eleinte magánba mentem, de mióta nincs munkám áttértem az állami rendszerbe, ahol viszont csak ritkán tudnak fogadni és nem is nagyon foglalkoznak velem. Közben az egészségem is elég vacak, IR-t állapítottak meg nálam fél éve, úgyhogy a baba az kb esélytelen, pedig nem vagyok még olyan öreg.

Nagyjából ennyi a történetem, köszi ha elolvasta bárki is.

2022. febr. 20. 23:54
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Bocsanat, javitok: GUNAGRIHA, youtube. (Dr. Fulop Sandor)
2022. febr. 22. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!