Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, egyszerűen semmi kiutat nem találok már az életemben. Kíváncsi vagyok ki mit kezdene ezzel az egész helyzettel. Hosszú lesz, bocsi.

Az egész történet 2 évvel ezelőtt kezdődött. Alapvetően normális életem volt 2 évvel ezelőttig, nem volt fenékig tejfel, de nagyjából okés. Viszont 2 évvel ezelőtt meghalt a nagymamám, aki gyakorlatilag felnevelt engem. A szüleimet csak és kizárólag a pénz érdekli, egyfolytában dolgoztak és dolgoznak most is, így a nagyi nevelt engem. A halála egy olyan törést hozott az életembe, ami után egyszerűen elvesztettem önmagam. Gyönyörű, magas, vékony nő voltam mindig is, a halála után felszedtem 30 kilót, egész nap itthon vagyok, mindig csak zabálok. A férjemmel 12 éve vagyunk együtt, mióta meghíztam hozzám sem ér. Megcsal rendszeresen, tudok róla és szerintem ő is tudja ezt. A munkámból kirúgtak, pedig a sok szarság ellenére azt azért becsülettel végeztem. A szokásos leépítős duma volt egyébként az indok. Megpróbáltam új munkahelyet keresni, közben egyébként a lelki állapotom romokban, gyakorlatilag napi szinten sírógörcsök kapnak el. Nem találtam munkát azóta sem, gondoltam megpróbálok valami képzésre elmenni, de nem vettek fel a kinézett helyre sem.

Gyerekem nincsen, ugyanis mikor a nagymamám meghalt akkoriban kezdtünk el próbálkozni, de a halála óta semmi kedvem a szexhez, a páromnak meg már hozzám.

Folyamatosan járok pszichológushoz, eleinte magánba mentem, de mióta nincs munkám áttértem az állami rendszerbe, ahol viszont csak ritkán tudnak fogadni és nem is nagyon foglalkoznak velem. Közben az egészségem is elég vacak, IR-t állapítottak meg nálam fél éve, úgyhogy a baba az kb esélytelen, pedig nem vagyok még olyan öreg.

Nagyjából ennyi a történetem, köszi ha elolvasta bárki is.

2022. febr. 20. 23:54
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
51%

Én feminista vagyok, de ilyenkor kénytelen vagyok igazat adni azoknak a pasiknak, akik hülyének nézik a nőket.

Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy a mai világban, ahol a házasságok 70%-a válással végződik, az ilyen kitartott, kiszolgáltatott nők hogy a bánatban mernek így élni? Hogy nem félnek attól, hogy egyik pillanatról a másikra utcára teszik őket? Hogy nem félnek attól, hogy öregkorukra 0 munkaviszonnyal nyugdíjat sem fognak kapni? Hogy lehet így élni? De nem a középkorban vagyunk bakker!

Attól, hogy te kapcarongyként azt is eltűröd, már bocsánat, hogy a szádba tojjanak, az egy dolog! Nem létezik olyan pasi, akinek hosszútávon is kell egy ilyen kapca. Oda dobnak, ahová a használt kapcát szokás - a szemétre. Erre kéne gondolni, ha már önbecsülésed nincs. Még gyereked sincs, tehát erre sem tudsz hivatkozni!

Mellesleg az, hogy van rajtad 30 kg felesleg, semmit sem jelent. 30 kiló felesleggel én annyit pasiztam, hogy csak na, 10/10-es pasikat szédítettem. Ez csak egy újabb hülye kifogás!

Kényelmes neked ott a meleg kakiban, valljuk be.

2022. febr. 21. 00:50
 12/41 A kérdező kommentje:

9!

Minden lényegesebb dolgot ő vett a házba. Persze pár apróságot én, de az semmi az övéihez képest.

Ezt a szobás dolgot viszont megfontolom, erről nem tudtam, ez most tényleg egy hasznos dolog volt, köszönöm szépen

2022. febr. 21. 00:52
 13/41 A kérdező kommentje:

10!

Szóval keresnéd a kiutat? És hogyan keresnéd, mesélj nekem kérlek.

Odáig én is tökéletesen eljutottam hogy nagy szarban vagyok, de ez az, hogy bezáródtak a lehetőségek előttem.

Munkát mint írtam, nem tudok szerezni. A végzettségemben nem alkalmaznak, más helyre pedig nem vesznek fel. Elmentem gyárba dolgozni, de 2 nap után pánikrohamom lett, a pszichiátriára vittek fel a kollégáim.

Mentem takarítani, vissza se hívtak.

További ötletek?

2022. febr. 21. 00:56
 14/41 A kérdező kommentje:

11!

Neked is voltak mentális betegségeid, amikor pasiztál túlsúlyosan?

Az a baj, hogy ti mind azt hiszitek, hogy én remekül elvagyok itthon és csak élvezem a szabadságot.

Éreztétek már azt, hogy egyszerűen nem bírtok kikelni az ágyból? És nem arról beszélek, hogy fáradtak voltatok, hanem mikor lelkileg nincs erőtök rá. Amikor csörög az ébresztő, kinyomod, picit visszafekszel, majd erőt veszel magadon és kezded a napot. Na de néha én olyan kegyetlenül rosszul vagyok lelkileg, hogy nincs erőm kikelni az ágyból, nem jön a löket.

Higgyétek el, nem jókedvemből vagyok ott, ahol, nem lustaságból.

2022. febr. 21. 01:00
 15/41 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, csak te tudod saját magadat a hajadnal fogva kiszedni innen. Ha nem vagy rá képes, akkor még nem fáj eléggé!!!

Másik érdekesség, hogy honnan van pénzed töménytelen édességre, ha nem dolgozol, a férjed nem ad pénzt és nem is vásárol semmi feleslegeset?

2022. febr. 21. 01:27
 16/41 A kérdező kommentje:

15!

A férjem ugyanúgy imádja az édességet mint én, ő maga veszi meg. Neki ez nem felesleges, csak hát ő az a vasággyal 50 kg kategória

2022. febr. 21. 01:29
 17/41 anonim ***** válasza:
73%
Értem. És akkor mikor lépsz a tettek mezejére?
2022. febr. 21. 01:32
 18/41 A kérdező kommentje:

17!

Nos hát most amit írt az egyik kommentelő a házzal kapcsolatban azt mindenképpen megfontolom. Nem ígérem, hogy holnap, azt sem, hogy a jövő héten. De erősen gondolkodni fogok rajta.

Tényleg nem tudtam eddig, hogy ilyen szinten mégis van valamicske részem a házban, átnézem a házzal kapcsolatos számlákat, pontosan ki mit is fizetett anno.

A nagy semmire még nem akarok rögtön a férjem elé állni

2022. febr. 21. 01:36
 19/41 anonim ***** válasza:
56%
Persze ez érthető. De ne hagyd hogy elhatalmasodjon rajtad az önsajnálat, és depresszió legyen belőle. Most még időben vagy kézbe venni a dolgokat. Sok sikert kívánok hozzá!
2022. febr. 21. 01:40
 20/41 A kérdező kommentje:

19!

Köszönöm, igyekszem

2022. febr. 21. 01:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!