Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anális fájdalom szorongás miatt?

Anális fájdalom szorongás miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nekem sajnos a szorongás miatt elég változatos bajaim voltak.

Egy időben folyamatos hajfájás, hasmenés, ami eléggé megnyomorította az életemet.

Utána egy időben prosztatagyulladásom volt kb fél évig, szintén a szorongás miatt. Akkor a heréim is fájtak.

Most meg a végbelem fáj. Rendesen érzem mintha egy golf labda lenne benn, amikor jönnek a stresszes helyzetek, ami egy szorongó embernél teljesen hétköznapi egyszerű helyzetek általában. Szerencsére nem vérzek, és semmilyen normál emésztéssel járó fájdalom nincsen, csak az érzelmi állapottal függ össze.

És persze az orvos sosem talál semmit, de én meg már unom hogy állandóan kelletlen vizsgálatoknak kell magam alávessem.

2022. jan. 20. 19:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

9es

ertem h te most ratalaltal az interneten erre az onfejlesztosdi vonalra, koszi de en mar ezen 10eve tul vagyok

az elet mashogy mukodik mint ahogy eloadjak a nagy woohoot ezek a guruk. Ok csak el akarjak adni a treninget meg a kovetkezot is.

valószínűleg pont h neked nincs meg elegendo elettapasztalatod azert ulsz fel ezekre ilyen vehemensen

en mar oreg roka vagyok es eleg sok mindent lattam

2022. jan. 22. 13:12
 12/15 anonim ***** válasza:

és ténylegesen csináltál is ilyeneket és ugyanúgy szorongsz ötvenedszerre is mint először?

amúgy kár hajtogatni ezt a nincs meg a megfelelő élettapasztalatodt, mert nyilván mindenkinek más tapasztalatai vannak, de ez nem jelenti, hogy ne lennének párhuzamok. ha csak az ér valamit aki pont azt éli mint te, akkor minek kérdezel? mert nyilán csak neked van ez a tapasztalat.

2022. jan. 22. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Kezdj el sportolni . Növeld az önbizalmad .
2022. jan. 22. 13:45
 14/15 A kérdező kommentje:
siman lehet fekelyes vastagbel gyulladas elojele is
2022. jan. 22. 21:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor menj megint orvoshoz
2022. jan. 22. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!