Anális fájdalom szorongás miatt?
Sziasztok, nekem sajnos a szorongás miatt elég változatos bajaim voltak.
Egy időben folyamatos hajfájás, hasmenés, ami eléggé megnyomorította az életemet.
Utána egy időben prosztatagyulladásom volt kb fél évig, szintén a szorongás miatt. Akkor a heréim is fájtak.
Most meg a végbelem fáj. Rendesen érzem mintha egy golf labda lenne benn, amikor jönnek a stresszes helyzetek, ami egy szorongó embernél teljesen hétköznapi egyszerű helyzetek általában. Szerencsére nem vérzek, és semmilyen normál emésztéssel járó fájdalom nincsen, csak az érzelmi állapottal függ össze.
És persze az orvos sosem talál semmit, de én meg már unom hogy állandóan kelletlen vizsgálatoknak kell magam alávessem.
jol van
latszik h fogalmad nincs a temarol es nem elted meg ezeket a dolgokat
a masik nagyokos
erdekes eletetek lehet ha mindent ilyen egyszeru megoldasokkal akartok kezelni
oke
elkoltottem kb szaz ezret cbd olajra ami azert kicsit hatekonyabb szorongas oldo mint a bioboltos "gyogytea"
illetve korhazban is voltam egy honapig terapian es nem szedtem semmilyen gyógyszert, de akikbe tomtek a sok nyugtatot es xanaxot hat nem jutottak sokkal előrébb azzal sem
Figyelj azért oda arra amit mondunk. És ha nagyon kis erőfeszítéssel tudsz tenni abba az irányba miért ne tennéd meg?
Mondok egy példát. Menj oda valakihez az utcán és kérj egy papír zsepit. Vagy kérj pénzt hazautazásra. Menj be egy étterembe wcre, minél elegánsabb annál jobb. Feküdj le az utcán a földre 10 másodpercre stb.
Ha eleget csinálsz ilyeneket meg tudja tapasztalni a tested, hogy a veszély nem valóságos. És ha nem érez veszélyt nem fog stress hormonokat tolni. Vagy ennek a másik oldala, hogy érzed a veszélyt, de nem zavar, mert begyakoroltad ezeket a helyzeteket.
Ez a csávó is hasonlóról beszél, ha esetleg értesz angolul:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!