Depressziósok! Éreztétek már hogy nem tudtok mit kezdeni az időtökkel mert semmire nincs kedvetek és előttetek áll még a fél (vagy az egész) nap?
Figyelt kérdés
Én mindig ezt érzem, ilyenkor rengeteget eszek, vagy ruhákat rendelek, teázok, alszok, filmeket nézek, sétálgatok. Ezt mind úgy hogy közben teljesen üresnek érzem magam és nincs kedvem élni sem, csak próbálom kitölteni az űrt a lelkemben reménytelenül.2022. jan. 16. 19:53
21/26 anonim válasza:
A csoportban írásban beszélgettek vagy hanggal?
22/26 anonim válasza:
Egyelőre sajnos sehogy. :( Pedig ott lebzselek szorgosan.
23/26 anonim válasza:
Nekem is ilyenek a napjaim amit leírtatok. Próbaidő vége előtt még életem első állását is otthagytam, mert még a legegyszerűbb feladatok sem mentek. Azóta itthon tespedek és egész nap ugyanazt a három dolgot csinálom.
24/26 anonim válasza:
Mi a helyzet a csoporttal? Nem működik? Kaptam meghívót, be is léptem, de sehol semmi/senki. 😒
26/26 anonim válasza:
Köszönöm, most már én is be tudtam lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!