Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van ebből kiút?

Van ebből kiút?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az utóbbi időben egyre inkább kezd eluralkodni a depresszió rajtam, szinte minden nap ugyan olyan rosszul érzem magam, minden nap sírhatnékom van, egyre motiválatlanabb vagyok. Utálom a kinézetem, amikor a tükörbe nézek, hányingerem van magamtól, gyűlölöm magam. Sem barátaim, sem barátnőm nincs (és nem is hiszem, hogy valaha is lesz a kinézetem miatt, csúnya vagyok), magányosan, szinte csendben telnek el a napjaim, van egy cicám, egyedül még ő tartja bennem a lelket.. Egyébként, hallgató vagyok, de a motivációm szinte a béka feneke alatt van.. Félek bárkivel is beszélgetni, mert szinte azonnal szorongani kezdek, nem akarok senkit az én nyomorommal, és problémáimmal terhelni, és nem szeretnék senkit sem zavarni. Nagyban rányomja erre a bélyeget az is, hogy régebben, még nyitottabb voltam, unalmas, fura embernek tartottak, most meg idegenek az utcán gúnyolódnak, megszólnak, rajtam, pedig igyekszem nem úgy kinézni (mégha utálom is a kinézetem), mint egy hajléktalan. Úgy érzem, bárhol is vagyok, mindenhol figyelnek, és ez miatt rettentően szorongok tömegben, és még busszal jártam suliba, a buszon is szorongtam, utáltam, mikor valaki mellém ült. Azt érzem jelen pillanatban, hogy ebből már nincs kiút, már semmi keresnivalóm e világon, és őszintén, az öngyilkosság gondolata rengetegszer átfutott már az agyamon, egyszerűen ilyen magányosan nem akarok már élni...

22/F

Köszönöm, hogy elolvastad, kicsit hosszabb lett, ezért bocsi...

2022. jan. 10. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Pszichológushoz nem szeretnél elmenni?Jót tenne, hidd el.Mivel nem tudod kivel megbeszélni a gondjaidat,már sokszor az is könnyebbség,ha neki elmondod.Ő meghallgat,tanácsot ad,és biztosan segíteni fog.Vagy vannak nagyon jó személyiség és önfejlesztő könyvek.Kutakodj a neten,egy csomó helyen vannak csoportos foglalkozások,menj el azokra.Én is voltam ilyen helyen,sokat segített.Bár én más problémával.Az is segít,ha tudod,hogy másoknak ezerszer nagyobb a bajuk,mint neked.Hajrá!!
2022. jan. 10. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmikép se add fel, én is gyakran magam alatt vagyok. Tényleg szeretnék valami okos dolgot írni de nem tudok, mindenesetre ha kell valaki aki meghallgat írj rám, azt nem mondom, hogy jó tanácsot tudok majd adni.
2022. jan. 19. 01:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is sokszor vagyok így...átérzem amit írtál...Nekem családom van..mégis magányos vagyok..ez nagyon rossz érzés:(((

Csatlakozom az előttem szólóhoz...ha gondolod írd ki magadból..hátha segít!

Ne add fel..kitartás!

2022. jan. 26. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!