Hagyjam a párkapcsolatot, ha nem élek teljes életet?
Figyelt kérdés
Hosszú évek óta küzdök mentális betegséggel, amire nem sikerült egyedül megoldást találnom. Valamilyen oknál fogva párkapcsolatot kerestem, pedig eredeti terveim szerintem nem kívántam ilyenben részt venni, mert nyűgnek tartom. Valószínűleg a megváltást vártam tőle, hogy majd kitölti az űrt. Úgy érzem hiba volt és szépen belesodortam magamat még egy gödörbe. Én nem érzem magamat olyannak, aki párkapcsolatra való lenne. Nem élek teljes életet. Elhanyagolom a dolgaimat, csak úgy vagyok. Úgy gondolom hogy emiatt nem fekszik nekem ez az egész kapcsolatosdi.
Először magammal szeretnék szerelembe esni, utána jöhet a többi. Jó meglátás ez?
2022. jan. 10. 10:59
1/2 A kérdező kommentje:
Sőt, nem is csak magamat szeretném szeretni, hanem az életet magát.
2022. jan. 10. 11:01
2/2 anonim válasza:
Ha az ember nem érzi magát felkészültnek a párkapcsolatra, akkor persze, nyilván hagyja. Ezt nem másvalakinek kell eldöntenie helyetted, hanem neked kell érezni, hogy jó-e neked vagy sem. Ha nem jó, ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!