Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beszéljem meg vele, vagy hagyjam?
Sziasztok!
Ebben az évben kezdtem az egyetemet, ahol megismertem egy nálam 2 évvel idősebb lányt, akivel beszélgetni kezdtünk még a hazaküldés előtt.
Mondta, hogy kedvel, ezáltal elhívtam 1 hónapnyi beszélgetés alatt többször is randizni, de mindig mondta, hogy nem ér rá. Ezután elegem lett, leírtam a véleményem, megharagudott és nem beszéltünk 2 hétig, amikor is rám írt és bocsánatot kért.
Most már szeretne találkozni is, viszont "abból adódóan, hogy nem szeret messengeren beszélni" naponta kb 2-3x ír vissza pár mondatot és elég kevésnek tartom ezt egy párkapcsolathoz. Azt állítja a barátainak is ugyanígy válaszolgat és ők is megszólták már érte.
Mi a véleményetek?
Érdemes ezt így folytatni?
Ha őt igazán érdekled,akkor nem úgy viselkedik veled,mint a barátaival. Sőt, minden percet veled akarna tölteni.
Ebből egyértelmű,hogyan is viszonyul hozzád a lány udvariasan. :(
Utolsó válaszoló!
Eléggé felnyitottad a szemem, tegnap óta nem is írtam neki. Ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!