Ha diagnozist allitanak elo mar kezeles ala vettek?
Figyelt kérdés
ez most igy hulyen hangzik de ha elmennenk orvoshoz anyaval mert anorexias vagyok (pszichologus diagnotizalt de nincs meg papiron) es ott diagnozist allitanank elo akkor mar egybol kezelesbe vennenek, figyelnek a sulyom, az etekezesem, akar korhazba helyeznenek?2021. dec. 31. 01:21
1/2 anonim válasza:
Pszichiáter nem igazán kezel anorexiát, csak ha nagyon súlyos esetről van szó, amikor kórházi kezelésre is szükség van az alacsony testsúly miatt. Én is voltam anorexiás és pszichoterápiára jártam, ahol klinikai szakpszichológus kezelt. Amíg a testsúlyos nincs életveszélyes kategóriában, és együttműködő vagy, addig nem küldenek kórházba.
2/2 anonim válasza:
A kezelés alatt álló nem azt jelenti, hogy felír egy gyógyszert, az más. Ha valaki kezelés alatt áll azt elég gyorsan lehet korlátozni személyiségi jogaiban. Másként bűntetnék meg ha a btk ellen tenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!