Hogyan mertetek pszichológushoz fordulni?
Sziasztok!
Rövid leszek. Nagyon sok problémám van, leginkább az agyamban (túlgondolok, pánikolok, múlton rágódom és fizikai tünetei is vannak már). Azt érzem hogy nem tudok tovább így élni, felemésztenek a saját gondolataim. Tudom hogy pszichológushoz kellene fordulnom, ha nem is segít de legalább megpróbálom, magamért.
Ámde van egy irreálisan szörnyű gondom. Én rettegek atttol, hogy elmondom neki hétről hétre a dolgokat, hazajövök és tudom, hogy van valaki a nagyvilágban aki tud a gondolataimról, a problémáimról, és bár kötelezi a titoktartás, emberből van, onnnan már csak egy lépés hogy bárki bárhol bármilyen helyzetben megtudja. Nem tudnék úgy létezni hogy kiadom magam valakinek és az a valaki csak úgy járkál a titkaimmal.
Amikor más elkezdte a terápiát, ez neki nem volt eszében? Én vagyok az egész világon az egyetlen ilyen bolond? :( Nyugtasatok meg kérlek hogy nem és ez legyőzhető, mert akarok tenni bár ez most nagy adag panasznak hangozhatott. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!