Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, hogy kevésbé...

Mit csináljak, hogy kevésbé fájjon?

Figyelt kérdés

Egyedül leszek az ünnepek alatt. Hozzám nem jön senki anyámkhoz mehetnék de azért nem akarok menni, hogy fikázzanaknak exem miatt meg a nővérem dicsőségét hallgassam.

Egy barátnőm van de neki ott a kisgyerek is.

Arra gondoltam, hogy benyomom az egy doboznyi altatómat hátha erre. 3 napra kilőne :( feladtm. Hetek óta sírok az exem miatt mert nyárom a karácsonyt vártuk.h együtt legyünk de szakítottun. Se fám se díszek mert minek ..

Nekem ez egy natúr hosszú hétvége is

2021. dec. 24. 06:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És ha nem? Ha igen meg feltakarítom ennyi...
2021. dec. 24. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:
En is hasonlo helzetben vagyok, szakitas utan nnyi kulonbseggel h en azert haza jöttem. Pedig 12 órámba kerult. Semmi kepp se altatozd be magad, mert attol nem lesz jobb csak pat napra kuka leszel. Szivesen toltenem en is inkább egyedul a karácsonyt v akar gy idegennel is aki hasonloan van mint te kerdezo. Se hangulat se semmi, minden csak szar... Es a következő ev se lesz jobb előre láthatólag. Inkabb valami erdemlegeset csinálj meg ha nehéz is. Az alvas csak rontana a dolgokon
2021. dec. 24. 12:01
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
Hívj át valakit szexelni, aki tetszik külsőre.
2021. dec. 24. 12:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Az altatót felejtsd el!

Próbálj hasznos lenni.

Biztos laknak a környékeden idősek.Kérdezd meg,tudsz-e nekik segíteni,bevásárlásban,takarításban,vagy lenne-e kedvük beszélgetni.

Sok magányos öreg él.

De önkénteskedni is elmehetsz,akár egy két napra is.

Boldog karácsonyt!

2021. dec. 24. 12:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy ez is el fog múlni, csakúgy, mint a jó dolgok . Jövőre minden jobb lehet. Használd ki a jó oldalát, pl.hogy nem kell senkihez sem alkalmazkodnod, kényeztesd magad: kedvenc kajád, filmed stb.
2021. dec. 24. 13:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Na eltelt a karácsony.. Hogy vagy?
2021. dec. 27. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne legyél ilyen rosszindulatú, hogy nem szívesen hallgatod azt, hogy a nővérednek jó sora van. A szerencse forgandó, tudod, lehet egyszer hopp, máskor kopp, tehát sosem lehet tudni, hogy mikor kinek lesz jó dolga az életben. Örülj a nővéred örömének, ha pedig "fikáznának" a volt párod miatt, kérd meg őket, hogy karácsonykor ejtsék ezt a témát.
2021. dec. 28. 16:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!