Agorafóbiások! Ti hogy küzdöttétek le ezt a betegséget?
Keress eg ymásik pszichológust. A pszichológus dolga az, hog ykezeljen, nem pedig hogy hazaküldjön egy gyógyszerrel.
Igen, csak te tudod legyőzni, de nem feltétlen egyedül. Erre van a pszichológus. Persze létezik olyan, hogy gyógyszeres kezelés MELLETT van a pszichoterápia, de önmagábna a gyógyszer sz*rt sem ért.
Szóval keress másik szakembert kai hajlandó segíteni.
Jelentkezz be ide, saját tapasztalatból mondom:
Van, akinek segít a gyógyszer. (Ahogy fentebb írták, nem nyugtató, hanem antidepresszáns.) Nekem nem segített eddig (sok év alatt) sem terápia, sem gyógyszer.
Aki tud angolul, annak nagyon ajánlom ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=5WYXkLOi9dY
Szia!
Komolyan el sem hiszem, hogy rabukkantam erre a kerdesre. Kepzeld el, velem is ez van , bar nem ilyen durvan, de nem gondoltam volna, hogy erre van ilyen kifejezes.
Nagyon erdekes, mert en is ettol felek, es annyira stresszelek, hogy mar maga a stressz okozza a hasmenest. Nekem tobb ilyen kinos szitum volt, amiatt alakult ki nalam, en legalabbis ezt vettem eszre. En regen attol feltem, hogy rosszul leszek, es nem tud senki segiteni, ezert, ha korhaz kornyeken vagyok, akkor teljesen felszabadultnak erzem magam. Ezt csak egy peldanak irtam.
Ha neked ennyire durva az egesz, en azt csinalnam, hogy feltennem magamnak a kerdest, mitol felek? Attol, hogy gaz az, hogy masok halljak ahogy wczel pl. nyilvanosan? Vagy attol, hogy nem ersz ki?
Ha az elsotol, akkor az konnyen orvosolhato kohogessel, vagy barmi mas hangos tevekenyseggel.
Ha a masodiktol, akkor meg ne aggodj, a mai vilagban a legtobb helyen mar van rendes wc, oda el lehet menni. Vagy ha wc nincs, akkor bokor. Valami eldugott helyen.
Ha pedig befosol, hat befosol. Mondom ezt ugy, hogy velem ez megtortent, nem egyszer. Tudom egyszeru mondani, de ne stresszelj rajta. En ahogy maskepp nezem az egeszet, nem felek annyira, mint elotte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!