Pánikkal hogyan tovább? (Főként agorafóbiások véleménye érdekel! )
Olyan pánikbetegeket kérdezek, akik agorafóbiások, nehezen hagyják el a lakást, vagy gondot okoz a közlekedés.
Ti hogy juttok el orvoshoZ?
Enyhe depresszió, depresszió, pánik...
20évesen kezdődött, 16évig dolgoztam mellette, jelenleg már 6éve nem tudok. 6éve egy derékfájással maradtam itthon, mire elmúlt, szédülés, egyensúlyzavar...
Jelenleg rossz a helyzet, idén eddig 3x tudtam elhagyni a lakást. Egy 10évvel ezelőtti digitalismérgezésből adódóan egyre jobban fulladok, egyre nehezebben járok, már a kapuig nehéz elmennem. minimális táplálkozás mellett is 140kg körül voltam, most érzem, h kevesebb, viszont a lábaim nem bírnak el, remegnek, nehéz mennem.
A gond az, h tudom, h ki kellene vizsgáltatnom magam (több éve nem jártam kardiológián, nőgyógyászaton, diabetológián, neurológián, sőt, háziorvosnál sem, a pszichiáter évente 1x jön.), de nem tudom megoldani. Autófóbiám van, nem tudok személykocsiban (mentőben, kisbuszban) utazni, buszon kb 10percet bírok. A vonat opció, de jelenleg a vasútállomásig sem tudok elmenni, viszont egyre gyengébb vagyok. Mi a fenét csináljak?
#1., Alkohol kizárt, taxi meg ugye, fóbia...
#3., Hát, a falun belül teljesen okés, de pl Bp belvárosában nem biztos, h célravezető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!