Van itt "igazi" agorafóbiás? (Bővebben lent.)
2
Na te pont nem vagy "igazi". Hála istennek.
Én tizenx éve az vagyok, rengeteg terápia, gyógyszer, stb. van mögöttem.
Nem voltam ezzel orvosnál de úgy gondolom én is emiatt szenvedek.
2éve nem voltam boltba sem, a párom intéz mindent, posta, bevásárlás.. tényleg csak közeli rokonokhoz megyek akkor is max 2 órát bírok ki.
4
Hüm, gyanús vagy nekem. :) Lehet, hogy te is pályázhatsz az igazi agorafóbiás címre.
Neked hogy kezdődött? Lassan vagy rögtön lettél otthonhoz kötött?
A járványhoz ezek szerint akkor nincs köze?
Nekem már ovodás koromban kezdodott..
Akkor meg csak kis szorongas, aztan 4evig a suliba aranylag okes volt, majd az 5.evben jott egy erzes amit a mai napig ne. tudok megmagyarazni hogy mi is valtotta ki. Onnantol nem jartam iskolaba voltunk pszichologusnal kaptam gyogyszert akkor egyeb kevert szorongasos zavar lett a papirra ra irva. 8.ban jartam suliba aztan 9.ben megint nem csak felevtol 10 felevig.
Erettsegit nem vegeztem el emiatt egyszeruen nem megy annyira szorongok vannak jobb es rosszabb szakaszok is(tobb a rossz).
Azert irtam hogy 2 eve mert 2eve tenyleg egyaltalan nem mentem ilyen helyekre, azelott meg csak valakivel ha nagyon muszaj volt
Szoval ez mar tobb mint 8eve tart igazabol
Ó értem. Köszi, hogy leírtad!
És ebben az utóbbi 8 évben jártál vhova terápiára és/vagy szedtél gyógyszert?
Nem jartam sehova, gyogyszert sem szedtem, inkabb az ilyen gyogynovenyes keszitmenyeket probaltam ki a szorongasra de nem igazan valtak be.
Gyerekkoromba szedtem gyogyszert kb 1 fel evig aztan inkabb elhagytam
9
Köszi. Ma megint tanultam vmit. :) Egyrészt eltartanak (ez tök jó hír! lesz miből kifizetni a számlákat), másrészt min. 8 általánost ezek szerint végeztem. Hoppácska. Eddig azt hittem, hogy analfabéta vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!