Elképzelhetőnek tartjátok, hogy depressziós állapototokban rövidebb-hosszabb ideig együtt szeretnétek élni sorstársakkal?
Az egyessel nem feltétlenül értek egyet, sok szintje van a depressziónak, nem csak az, hogy arccal a fal felé fordulva napi 24 órát csak feküdni tud az illető sírva.
Szerintem nem működne a dolog, főleg mert egyre lejjebb húznátok egymást. Persze az egyesnek abban meg igaza volt, hogy kevesebb terv, több halogatás lenne ebben az egészben eleve.
6
Igen, régebben gondolkoztam azon, hogy szakemberek is lennének. Ez anyagilag kivitelezhetetlen.
A természet közelségének vágya elég jellemző amúgy boldogtalan panellakóknál. És az állatok közelsége, az elvégzett feladat öröme és a kellemes környezet egyébként segíthet is egy depresszióban küzdőnek. persze önmagában ez nem helyettesíti a kezelést.
Ugyanakkor egy depresszív személlyel összezárva lenni nem nag yélmény. Akkor sem, ha te is az vagy. De persze a mértékektől függ, alapvetően azért nem ártana, ha lenne egészséges pszichéjű ember is a környéken:D
Én amúgy adnám ezt a farmer szerű életet, én is vágyom rá erősen itt a betondzsungelben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!