Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Már nem élvezem az életet,...

Már nem élvezem az életet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Furán érzem magam miközben ezt írom, valljuk be nem sokat írkálok a problémámról.

Az élet egy ideje már csak a szorongás és stresszről szól.

Én már nem szeretnék tovább élni, nem szeretnék barátokat már, nem szeretnék dolgozni, se beszélni, se hallani se felnőttnek lenni, egyáltalán nem érdekel semmi. Azt szeretném, hogy megszünjek, úgy mintha sosem léteztem volna.

Szegény szüleim mit élnének át, ha megtudnák, hogy már nem élek, lehet még meg is büntetnék őket, tönkretenném az ő életüket is.

Sosem voltam élettel teljes gyerek, mindig is egy introvertált kis köcsög voltam. Mindig is csak a kamu mosoly ment.

Nem vagyok őrült, se semmi, még épp az eszem, nem kell pszichologús se semmi.

Martin vagyok,16 éves vagy. És nem a depresszó, se a szerelmi bánat beszél belőlem.

2021. dec. 6. 23:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Visszatérve azt asztmára. Egész életemben egy gyógyszert kell szedni, így kicsit mintha korlátozottnak éréznénm magam és emiatt is szoktam szorongani. Ha fogyik pánikolok. Ezt sem szeretném
2021. dec. 7. 23:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Az élet nagyon unalmas
2021. dec. 8. 00:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy sokat játszol számítón, vagy sokat netezel, függő vagy? Még a deperszonalizáció és képbe jöhet, ehhez hasonlít?:

[link]

Informatika nagyon jó, ha reál beállítottságú vagy, nem lesz gondod a munka világában. Mehetsz műszaki területre is, de az informatika nagyon keresett.

Sportoljál valamit az kiegyensúlyoz.

2021. dec. 8. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!