Miért nem élvezem az életet?
Mostanság úgy érzem, semmi nem érdekel. Mintha le lenne fagyva az agyam, az érzéseim.
1 éve volt az esküvőnk, gyerekünk még nincsen (már próbálkozunk, de még nem jött össze). Szeretem a férjem, de mostanában úgy érzi, magamba fordultam.
Úgy érzem a munkámnak semmi köze a való élethez. Egy irodában dolgozom, papírokkal és számítógéppel. Lassan már az életnek sem látom értelmét. Ezzel nem arra célzok, hogy öngyilkos akarok lenni, dehogy! Csak a mai civilizáció valahogy teljesen eltávolodott az igazi élettől.
30 éves vagyok, de már a szexhez sincs kedvem. Egyszerűen semmihez sincs kedvem.
Egy-két éve feladtam a másodállásom. Talán túl sok szabadidőm lett. Nem nagyon vannak barátaim, szinte a munka és a lakás között élek.
Mi a bajom?
Vagy csak egy nagy pofon hiányzik, mert túl jó dolgom van?
Körforgás. Erről szól az élet, vagyis én is per pillanat csak ezt látom belőle. Mintha be lennénk programozva, felkelünk, eszünk, dolgozunk, hazamegyünk, házimunka, hobbi, alvás. Ugyanaz mindig.
Szerintem az idő is teszi, az ősz már csak ilyen lehangoló. Meg talán ilyen típus vagy, vagy régebben sosem voltak ilyen érzéseid?
igaza van az elsönek, de annyit hozá tennék, hogy igen jo dolgod van mert van munkád, esküvöd, férjed lakásod, és fiatal vagy, néha erre is gondolj.
és sztem ha ugy érzed hogy sok a szabadidö, keress valami hobbit, vagy járj el néha a barátnökkel egy kávéra.. van hobbid? mert én is voltam igy de aztán elkeztem varrni, és lett egy kiskutyám. néha azota is vannak ilyen pillanataim, heteim mint neked de sok örömöt ad mindkettö..
Varrj, fűzz gyöngyöt, fess, olvass, lovagolj, táncolj, nagyon sokféle hobbi van :)
Kezdj bele valami újba!
Ha túl unalmas az iroda, akkor kezd el tanulni valamit, ami érdekel ( történelem, biológia, akármi) és felvételizz jövőre, vagy keress OKJ képzést. Nekem valaki azt mondta, sosincs késő szakmát váltani :)
22/L
A 2. vagyok, és ehhez szólnék hozzá:
"igen jo dolgod van mert van munkád, esküvöd, férjed lakásod, és fiatal vagy, néha erre is gondolj"
Pont ez a baj, most, hogy megvan úgy nagyjából minden alapszükséglete, már nincs miért küzdenie. Ezért kell új álom.
Köszönöm a gyors válaszokat.
1-nek: eddig nem voltam ilyen, éppen ezért nem értem, mi történik.
Abban igazatok lehet, hogy elértem sok mindent és jelenleg nincs miért küzdenem. Ha belegondolok, eddig a munkahelyemen voltak függőben kötelező tanfolyamok, de már ezeket is megcsináltam. Amíg nem voltak meg, szinte rettegtem miattuk...
Nem lenne rossz más munkát végezni, csak túl rendesnek neveltek, hogy gondoljak a jövőmre, biztos helyem legyen, és a mostani helyzetben tényleg nem lehet ugrálni. Ráadásul a lakáskölcsön 35 évre szól...
Mert az élet baromira szar.
A baj viszont ott kezdődik, ha már a szexhez sincs kedved.
Én is baromira szarul érzem magam, gyakrak öngyilkos akarok lenni, semmihez sincs kedvem, kivéve a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!