Honnan tudom, hogy szívbeteg, refluxos, depressziós vagyok-e, vagy csak pánikrohamokkal együtt szorongok?
Figyelt kérdés
Szinte állandóan nyom a mellkasom, nem érzem jól magam, fáj a hátam, a bal karom és néha még rohamszerű rosszulléteim is vannak (5 perce 137 volt a puzusom a semmiből, most 70)2021. dec. 6. 14:59
21/23 anonim válasza:
Nyilván van valami, esetleg a családban vagy az egyetemen, amit tagadsz még magad előtt is, haladéktalanul klinikai szakpszichológusa van szükséged. Hagyd a francba az összes többi vizsgálatot, amik csak megbetegítenek! Ne sportolj, ha nem szereted, azon nem múlik semmi!
22/23 anonim válasza:
Pániknak, középsúlyos depressziónak tűnik. Erre kell valami gyenge nyugtató. Az antidepresszáns az nekem nem vált be.
23/23 anonim válasza:
Kedves kérdező, én szinte ugyanezeket élem át, mint te. Tudom, hogy mit érzel. Senkinek nem kívánom. Most is rettentő pocsékul vagyok, hónapok óta egyébként. Januárban megyek pszichologushoz, mert ezt már nem bírom elviselni hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!