Honnan tudom, hogy szívbeteg, refluxos, depressziós vagyok-e, vagy csak pánikrohamokkal együtt szorongok?
De olyan nehéz. Egyszerűen nem megy. Nagyon sok mindent kipróbáltam már, de a sport nem is esik jól, mert végig azt figyelem, hogy ver a szívem, hogy kapok levegőt stb. Egész nap az a gondolat üldöz, hogy bármelyik pillanatban rosszul lehetek, szívrohamom lehet vagy akár megállhat a szívem. Persze, a doki is azt mondta, hogy semmi komoly bajom nincs, és ha következő alkalomig se múlik el, pedig minden negatív, akkor lehet befigyel egy kis antidepresszáns.
Egyszerűen nem értem. Sokáig én voltam a legkiegyensúlyozottabb ember a családban, tök egészségesen élek, év eleje óta fogytam 96-ról 80 kilóra mindenféle megerőltetés nélkül, csak elkezdtem vizet inni meg kevesebbet enni, mégis tök szarul érzem magam egész nap. A legszarabb, hogy még traumám se volt, ami ezt kiválthatta volna, egyszerűen márciusban egyik nap így keltem fel.
Amúgy 21, F, egyetemista, 172 cm, 80 kg, cigi-pia-kávé nincs, covid alatt napi szinten szobabicikliztem 20 km-t, szakközépben heti rendszerességgel jártam úszni. A biciklit akkor hagytam abba, amikor elkezdődött ez az egész. A séta se esik jól, nyom közben a mellkasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!