Szerintetek is az utóbbi időkben különösen egyre több
depressziós, lehangolt, céltalan ember lett?
Figyelt kérdés
És nemcsak a covid miatt, hanem amúgy is pl. az elmúlt hetekben történt brutális inflációk, a közelgő parlamenti választás, vagy a szokásos munkahelyi, családi és magánéleti problémákat is lehetne említeni.
A depresszió előfordulása folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Most elsősorban a Covid és az abból fakadó munkahelyi és magánéleti problémák miatt nőtt a depressziósok száma.
2021. nov. 26. 11:55
3/9 anonim válasza:
Én már a migráció óta leszoktam a tv .újság.intenet
Semmit nem akarok tudni úgyis az van ami van minek előre
Idegeskedni. munkahelyi politikai közéleti témákkal
Senkivel sem beszélek
Már ismernek úgyhogy fel
sem hoznak ilyen témát
Ez egy picit javít a depresszió szorongás alig elviselhető szintjén
Egy próbát megerhet annak akinek tele van a hócipője
Üdv mindenkinek
2021. nov. 26. 13:33
4/9 aker válasza:
#2 szépen összeszedted! :)
Ehhez max annyit tudok hozzátenni, hogy az őszi-téli depresszió is gyakori. Ahogy változik az időjárás, és a nappalok is kicsit sötétebbek, mint általában.
2021. nov. 28. 21:10
5/9 anonim válasza:
3-as nagyon jól írja. Tényleg nem szabad semmilyen hírt elfogyasztani, social media off. Én eléggé depresszív hangulatban vagyok most, ez köszönhető annak, hogy az elmúlt napokban folyamatosan fogyasztottam a híreket. Egyik videót a másik után néztem azzal kapcsolatban, hogy mi folyik most a világban, covid tüntetések, stb. Órákig olvastam a kommenteket alatta. Na most ennek az lett a vége, hogy világvége hangulatom lett, egész nap sírok és azt érzem, nincs értelme semminek. Alapból is borzasztóan megvisel ez az egesz, ami 2020 februarja ota megy, mivel szorongó ember vagyok, sajnos OCD is kialakult nálam azóta, egész nap harcolok a rossz gondolatokkal, minden nap egy küzdelem. Erre csak rátesz egy lapáttal, amikor elkezdem olvasni a híreket. Így most ezerrel kerülöm, midnent letiltottam. Most már csak az embereket kéne letiltanom magam körül, akik állandóan erről beszélnek, innen-onnan összeolvasott információkkal bombáznak. Na ezt sajnos nehezebb kivitelezni. :(
2021. nov. 28. 21:54
6/9 anonim válasza:
aki a parlamenti választások (vagy akármilyen politikai baromság miatt) lesz depressziós az inkább ugorjon le a tajgetoszról.
amúgy igen, de Magyarország mindig is vezetett a depisségben, nem újkeletű dolgoz ez.
2021. dec. 17. 11:58
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, máshol hogy van, de Mo.-n szerintem nagyon rossz az emberek mentálhigiénés állapota. Ebben az országban kezelhetetlenől sok trauma gyűlt fel. Ezt nem érted, ha egész életedben itt élsz, és megszokod az itteni légkört, de ha elmész valahova nyugatra vagy délre, ahol lazábbak vagy elégedettebbek az emberek, és megtapasztalod, hogy udvariasabbak, segítőkészebben, nyugodtabbak, képesek élvezni az életet és kapcsolódni egymáshoz, akkor ha visszajössz, hirtelen úgy fogod itt érezni magad, mint egy kórházban, ahol csupa beteg ember van. Ez a fruszrált kisemberek és lelki sérültek országa.
2021. dec. 18. 01:17
8/9 anonim válasza:
7: szerintem pont az ellenkezője van, itthon jó a hangulat, és nincsenek bevándorlók, miközben egész európát lassan ellepik. Így külföldön folyamatosak a késelések, és a négerek lassan próbálják átvenni a fehérektől a cégeket is.
2022. febr. 10. 02:01
9/9 anonim válasza:
"itthon jó a hangulat, "
A Békemeneten meg a Fidelitas-táborban biztos jó a hangulat, az átlagembernek (aki nem nacionalista meg nem azzal kel és fekszik, hogy kit kell éppen utálni, nem lételeme a polgárháborús pszichózis) elég nyomasztó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!