Tegeződsz, vagy magázódsz a pszichológusoddal?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 15:21
11/18 anonim 

válasza:

Ez egyáltalán nem tény, 10-es, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
12/18 anonim 

válasza:

Én se szeretek magázódni, de a terapeutámmal így a jó. Ugyanúgy meg tudok nyílni, mintha tegeződnénk. Így talán jobb is.
13/18 anonim 

válasza:

#4: Tévedés, az angolból a tegezés hiányzik. Amit ma angolul használunk, az pontosan a magázó forma... [link]
Eddig 4 pszichológusnál jártam, sehol nem merült fel a tegezés lehetősége. Háromnál nem is hiányoltam, mert elég merevek voltak, egynél viszont el tudtam volna képzelni. De azért kényelmetlennek itt se neveztem volna, folyékonyan beszélem mindkét formát.
14/18 anonim 

válasza:

Nem tegeződünk. Azt mondta, hogy ő 14 év kor felett mindenkit magáz.
15/18 anonim 

válasza:

"Magázódás van, ő nem a haverod"
Nekem special de. Így hozta a sors na mindegy
16/18 anonim 

válasza:

Az előzővel tegeződtünk, mert nagyjából egykorú volt velem (ő ajánlotta fel)
A mostanival, aki idősebb, vele magázódunk.
17/18 anonim 

válasza:

Ugye erted, hogy a magyar, nemet, orosz, francia stb nyelvekben miert van ketfele formula, es miert nem keverjuk a dolgot?
18/18 anonim 

válasza:

Tegeződünk, így egyszerűbb beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!