Vonzódni a pszichológusodhoz, pszichiáteredhez. Mi történt a te esetedben?
Köszönöm a válaszod.
Lègyszives írjatok oda, hogy pszichológussal vagy pszichiáterrel volt-e?
Illetve, hogy elmondták-e neki?
Ha elmondtátok, mi történt utána?
En a sok pszichologusom kozul az egyikhez nagyon vonzodtam. Fiatal, vekonyka, gyonyoru volt. Aztan mar annyit fantazialtam rola szexualisan, hogy inkabb lecsereltem. Szakmailag amugy sem volt egy tul nagy durranas.
39F
Igen, elmondtam - és le is állítottam azonnal a dolgot. Nagyon nagy lélekjelenlét kellett hozzá, elismerem. (Ezután majdnem "férjhez mentem" Valaki Máshoz - idáig ez utóbbi volt a nagyobb "bukta".)
Ez a "férjjelölt" még mindig bizonyos fokig szimpatizál ugyan Velem - én pedig már nem tudok megbízni benne - okot adott a bizalmatlanságra bőven.
(Inkább csak helyreállítottam valahogy a konfliktusos helyzetet. "Munkatársam" volt - a fene megette az ilyen kollegiális viszonyokat.)
Pszichológus volt és nős (mármint akit nagy lélekjelenléttel leállítottam.) Rövid idő múlva annyira OSTOBA TANÁCSOKAT adott, hogy akármilyen módon "érdeklődne" felőlem, mindig lepattintom.
11 éve álmodozom a pszichiáter Dr.Nő"m"ről
A terápia kezdetén, amikor tudatosan a bizalmat építette
szándékosan túlértékeltem, hogy szimpatikusnak tart.
(Nyilván nem teljesen őszintén tart engem jó fejnek...., de ámíthatom vele magam.)
Igazi plátói szerelem alakult ki részemről,
rajongásomat fel is vállaltam.
Sajnos az vetett véget a terápiás kapcsolatunknak,
hogy amikor elhagyott a Párom,
bosszúból beárult a Dr.Nőnek, hogy én
titkos fotókat, hangfelvételeket készítettem a rendelőjében.
Ezek után nem fogad többé, kénytelen lettem másik orvoshoz járni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!