Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyi idő után bíztál meg a...

Mennyi idő után bíztál meg a pszichológusodban? Mikor nyíltál meg előtte?

Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Én meg bíztam benne. A harmadik beszélgetés után már teljesen meg nyíltam. Bár talán a másodiknál is
2013. dec. 30. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Igekötő egybe az igével..

Hát attól függ, van, amit mindig megtartok magamnak, de alapvetően megbíztam benne, nem az volt a gond...

2013. dec. 30. 19:05
 3/10 Bárzsing ***** válasza:
Első pillanattól kezdve, mert szimpatikus volt. Próbáltam megnyílni, amennyire csak tudtam, mert tisztában vagyok vele, hogy csak úgy tud segíteni, ha én is segítek neki.
2013. dec. 30. 19:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És egyébként tegeződtök? Vagy ez, hogy van? Mert nyilván közvetlenebb a tegeződés, de nagy korkülönbségnél nem tudom, hogy működik.

2013. dec. 30. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
magáztuk egymást, nem akartam felajánlani, hogy tegezzen, kb 135 év volt köztünk
2013. dec. 30. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
akarom mondani 15
2013. dec. 30. 19:49
 7/10 Bárzsing ***** válasza:

Magázódtunk. Furcsa lett volna tegeződni, ez egy terápiás kapcsolat, nem haverkodni jöttünk össze. Ennek pedig a kölcsönös tiszteletadás is része.

Amúgy is, bár fiatal vagyok, ezt a terjedő "mindenkivel tegeződjünk" dolgot nehezen emésztem meg. Én szeretem megadni a tiszteletet. Persze megkapni is.

2013. dec. 30. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Magázódunk. Én alapvetően könnyen nyílok meg, de a legbelső dolgokról csak hónapok után tudtam beszélni. Ide tartozik pl. a pszichológusom iránti érzéseim kifejezése, a vele való kapcsolat is. Ugyanis fontos erről is beszélni! Egy jó pszichológus folyamatosan emlékeztet erre, ugyanis a terápiás kapcsolatban kell megélni, újraélni a problémáinkat. (Tehát lehet a pszichológust szeretni, utálni, haragudni rá, félni tőle, vagy akármi - és ezeket meg kell élni, ki kell mondani, ugyanis ez "gyógyítja meg" a többi kapcsolatunkat.) Ilyen szinten beszélni nem könnyű, ehhez azért hónapok kellenek!
2013. dec. 30. 20:59
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Viszont én azt gondolom, hogy nekem könnyebben menne ha tegeződnénk. Vagy akkor ezt jobb ha elfelejtem? Úgysem fogja felajánlani?

2013. dec. 30. 21:19
 10/10 anonim válasza:
Sajnos, nekem nem volt szerencsém a pszichológussal, mert már első körben olyan stílusban beszélt velem, ami inkább tűnt kihallgatásnak, mint beszélgetésnek. Persze, hogy nem mertem megnyílni előtte.
2014. márc. 26. 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!