Nem hagy nyugodni egy tavalyi emlék, csalódás. Mit tegyek?
Nos. Tavaly az volt nálam, hogy próbáltam mindig barátokat találni, nem sikerült. Suliban voltak ugye, de azok nem foglalkoztak velem. Tipikus egyoldalú barátság, de a szemembe ment a manipuláció.
Nos tavaly ilyenkor kezdődött a távoktatás. Ekkor jöttem rá, hogy nekem mennyire nincsenek barátaim. Szilvesztert megígérték, hogy együtt töltjük. Igen, 7-en voltak azt a 4fős barátságból csak én nem voltam meghívva, és meg volt 4 random tag az osztályból.
Ekkor depressziós voltam már, és egyre jobban magányosabb lettem. Ezek az áll barátokkal mai napig kapcsolatban voltam, nyáron nem beszéltem velük, utáltam őket, tavoktatas alatt csak hivásban/írásban.
Most nem depressziót érzek, hanem hatalmas elkeseredést nagy dühvel, és legszívesebben agyon tudnám rugdosni a hozzám legközelebb álló embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!