Jobban szerettek ti is fantázia világban élni, mint a valóságban?
Már több, mint 30 éves vagyok, de eddig bármit tapasztaltam a való életből az csalódás volt és/vagy nem felelt meg annak, amit elképzeltem.
Megteszem amit kell a fizikai túléléshez, de ezen kívül a saját fejemben élek, a képzeletemben élek át élményeket.
Legalább 15 évem azzal telt, hogy megpróbáltam nyitni mások felé, de rájöttem, hogy felesleges, mert a többi ember szopás. Csalódtam a szüleimben, az unokatesóimban, a legközelebbi barátaimban.
Egy dologban nem tudok csalódni, a saját agyamban, és semmilyen élmény nem ér fel a világon a fantáziáláshoz.
Engem szkizoid személyiségzavarral diagnosztizált a terapeutám. Üdv a klubban :)
Jobban igénylem az egyedüllétet, mint bárki más. Független vagyok, és egyedül érzem magam a legjobban. Többnyire a fantáziáimban élek, mellette viszont olyan is a melóm, hogy megengedhetem magamnak. Gyakorlatilag napi minimum 6-8 órát fantáziálással töltök: zenét hallgatok közben, ami amúgy gyakran 0-24 megy, a boltban, a tömegközlekedésen, mindenhol a fantáziáimban vagyok, és csak arra figyelek, nehogy elüssenek, gyakran nem is köszönök vissza, ha összefutok 1-2 ismerőssel a városban. Itthon lefekszem 4 órára vagy táncolok és képzelődöm. Egyedül élek, nem tartom a családdal a kapcsolatot, csak minimálisan, vannak barátaim, de általában felszínes a kapcsolat. Aszexuális vagyok, nem vonzódom a másik nemhez, de a sajátomhoz sem. Persze a szexet igénylem, és a fantáziáimban az is jó, de élőben nem vonzódom senkihez sem, csak ha intellektuálisan nagyon összeillünk.
#3-4
Nagyon szeretek olvasni, leginkább Fantasy-t, Krimit, és Horrort, mert jó inspirációkat ad a fantáziavilágomnak, és beleélem magam a könyvekbe. A kedvenc szórakozási formám a fantáziálás mellett az olvasás.
Én is szeretek zenét hallgatni, és közben fel-alá táncikálni, felpörgeti az agyam és közben mindenfélét el tudok képzelni.
lehet többet gondolna az emberek a valóságról,
mint ami a valóság valójában :)
(Ez a mondat Besenyő Pistbácsis lett)f
AAvalóság, az nagyon "szimpla "dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!