Hogyan rejtsem el?
Figyelt kérdés
nagyon összevágtam a kezeim, orvoshoz kell mennem hétfőn és most nem tudom hogyan rejtsem el :(2021. nov. 6. 22:58
1/27 A kérdező kommentje:
csalódtam valakiben és le kellett vezessem a feszültséget
2021. nov. 6. 22:59
3/27 anonim válasza:
Nem tudod elrejteni, ha vetkőzni kell, pszichiáterhez fog irányítani és igaza lesz. Vagy le se szarja, az is megtörténhet.
4/27 anonim válasza:
Én is pont így voltam , 17 voltam , és ugyanez volt velem. Nem kell magyarázkodni. Sokan megteszik , de van aki csak 1× , aki meg többször az sokáig nem áll le.
5/27 anonim válasza:
4-vok , kösd be és mond hogy ráment a forró olaj , vagy szereltél és elvágtad stb.
6/27 A kérdező kommentje:
sokszor megtettem :)
2021. nov. 6. 23:05
7/27 A kérdező kommentje:
23:05 köszönööm
2021. nov. 6. 23:05
8/27 anonim válasza:
Ne tedd , most meg rejtegetned kell , tudom akkor ez vmi megoldás , de hosszútávon nem jó.
Valaki azt mondta : ha kívül fáj belül nem.
De az emléke jobban fog.
Fel a fejjel
Szívesen. Írj ha gondolod
9/27 A kérdező kommentje:
23:08 köszönöm
de nagyon félek hogy mi fog történni :(
2021. nov. 6. 23:10
10/27 anonim válasza:
sokszor megtettem :)
Akkor legyél magadra nagyon de nagyon büszke. Ez az így kell ezt! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!