Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hogy rejtsem el a vágásokat?

Hogy rejtsem el a vágásokat?

Figyelt kérdés

Az egész alkarom olyan. Tesi órán pólóban kell lenni. Hogy rejtsem el?

Ja és ráadásul mindkét kezem.

2021. márc. 3. 22:57
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%
Pulcsi
2021. márc. 3. 23:03
 2/29 anonim ***** válasza:
16%
Harmadrészt: ideje vállalni a felelősséget a tetteidért. Remélhetőleg felhívják a szüleid figyelmét, akik majd az orvosokét/pszichiáterekét. Sok szerencsét!
2021. márc. 3. 23:03
 3/29 anonim ***** válasza:
18%
erre akkor kellett volna gondolni, amikor szétvagdostad a karodat.
2021. márc. 3. 23:07
 4/29 anonim ***** válasza:
89%
Annyira bírom, hogy nem lehet egy kérdést kérdés nélkül hagyni :D. Egyébként szerintem vegyél fel egy vékonyabb melegítőpulcsit, vagy gyere be az iskolába hosszúujjúban, és ne vedd fel a tesicuccod, vagy akár kivételesen tesizz hosszúujjúban. Nem tudom, hogy nálatok mennyire tartják szigorúan az öltözetet, de nálunk elnézik az ilyeneket. Lány vagy vagy fiú? Ha lány vagy és jó fej a tanár, akkor kérd meg, hogy mentsen fel tesi alól "alhasi görcsök" miatt :D. Ja és a legfontosabb...Keress fel egy pszichológust, és írhatsz nekem is, ha szeretnéd hogy segítek. Előző válaszoló meg kapja be, már nem tudok mit mondani. Hanyadikos vagy, kérdező?
2021. márc. 3. 23:08
 5/29 anonim ***** válasza:
21%

#2#

Írta,hogy pólóban kell legyenek.....

2021. márc. 3. 23:09
 6/29 anonim ***** válasza:
20%

5

Te normálisnak gondolod, hogy olyan helyen vagdossa magát, ahol teljesen látható mindenki számára, majd elképed azon, hogy mindenki látni fogja? Ez csak szerintem értelmetlen?

2021. márc. 3. 23:10
 7/29 Angel3000 ***** válasza:
72%
Szia! Lehet kapni disz Tetokat, ragaszd rá a karodra!
2021. márc. 3. 23:12
 8/29 anonim ***** válasza:
84%
5-ös vagyok. Felőlem lehet értelmetlen, de most nem az a lényeg, hogy mi mit gondolunk. Nem biztos hogy azért vagdosta magát, mert ez a "trend". Bár kitudja...Ha nagyon el akarja rejteni, nem hinném hogy csak ezért csinálta
2021. márc. 3. 23:13
 9/29 anonim ***** válasza:
81%
Esetleg alapozó, de lehet szal hogy púderpor jobb, de szóval tényleg jok lehetnek ezek a dísztetkók, én ilyen harisnyaszerű anyagból láttam egyszer Pamkutyáék egyik klipjében,ha jól emléxem.
2021. márc. 3. 23:14
 10/29 A kérdező kommentje:
Járok pszichiáterhez. De attól még nem akarom hogy az osztálytársaim lássák.
2021. márc. 3. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!