Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hogy rejtsem el a vágásokat?

Hogy rejtsem el a vágásokat?

Figyelt kérdés

Az egész alkarom olyan. Tesi órán pólóban kell lenni. Hogy rejtsem el?

Ja és ráadásul mindkét kezem.

2021. márc. 3. 22:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
25%
10.vagyok,most rákerestem,pl úgy találsz olyat,hogy hamis tetoválás
2021. márc. 3. 23:20
 12/29 anonim ***** válasza:
70%
#5: Ezt egyszer eljátszhatja, de minden tesiórán nem!
2021. márc. 3. 23:56
 13/29 anonim ***** válasza:
70%

Hamis tetoválás majd nyilván nem fog kérdéseket felvetni, főleg ha nem illik a stílusodhoz, vagy folyton változik(ráadásul szülők torkán kell letolni, pénzt kell szerezni hozzá stb), netán tiltja a suli házirendje.

Mi nem voltunk hópelyhek, fásli a friss sebekre, a többit meg ha látják akkor ez van. Meg lehet mindent beszélni, ha nem olyan egyszerűek, hogy csak trendnek gondolják.

Érteni kell a kémiai hátterét, endorfint és adrenalin termel, ami csökkenti az összes fájdalmat és nem mellesleg elvonja a figyelmet.

Mellesleg, ha jársz szakemberhez, akkor pszichológushoz, mert a pszichiáter, a pszichiátria orvosdoktora.

2021. márc. 4. 04:46
 14/29 A kérdező kommentje:
Tudom. Mindkettőhőz járok
2021. márc. 4. 07:19
 15/29 anonim ***** válasza:
78%

tényleg, a fásli is jó; meg pl lehet,hogy mondjuk pl csuklóvédő, az is lehet ilyen dizájnos. :)

Nálunk egy időben divat is volt anno jópár évvel ezelőtt, tesiórán is szerintem hordta az , aki divatból hordta;

pl volt egy csaj, neki ilyen halványkék volt, meg talán még volt egy égkék is, vagy pl másnak egy sötétkék v erőteljes piros is talán, és tök jól állt nekik szóval; láttam már olyat, hogy valaki tesiórán kívül hordta; azt nem tudom, tesiórán rajta volt-e. Fiúknak meg asszem fekete/ fehér volt. Tehát az is ilyen egyszínű, meg rajta még valami márkajel.

2021. márc. 4. 09:08
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
*nem tudom, hogy mennyit tudnál eltakarni vele belőle.
2021. márc. 4. 09:08
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
LOL, vállald fel. Ennyi... ha ahhoz volt eszed, hogy feltűnési viszketegésből vagdosd magad, akkor ne szégyelld.
2021. márc. 4. 10:47
 18/29 A kérdező kommentje:
De miért lenne feltűnési viszketetségem , elakarom rejteni tehát nem lehet
2021. márc. 4. 11:09
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
De akkor miert a karodon vagdostad magad?
2021. márc. 4. 11:39
 20/29 A kérdező kommentje:
Hàt őszintén nem gondoltam bele, és nem tudtam hogy hol kell meg ilyenek hanem ahol gondoltam egyet ott megvagtam
2021. márc. 4. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!