Hogy rejtsem el a vágásokat?
Az egész alkarom olyan. Tesi órán pólóban kell lenni. Hogy rejtsem el?
Ja és ráadásul mindkét kezem.
Hamis tetoválás majd nyilván nem fog kérdéseket felvetni, főleg ha nem illik a stílusodhoz, vagy folyton változik(ráadásul szülők torkán kell letolni, pénzt kell szerezni hozzá stb), netán tiltja a suli házirendje.
Mi nem voltunk hópelyhek, fásli a friss sebekre, a többit meg ha látják akkor ez van. Meg lehet mindent beszélni, ha nem olyan egyszerűek, hogy csak trendnek gondolják.
Érteni kell a kémiai hátterét, endorfint és adrenalin termel, ami csökkenti az összes fájdalmat és nem mellesleg elvonja a figyelmet.
Mellesleg, ha jársz szakemberhez, akkor pszichológushoz, mert a pszichiáter, a pszichiátria orvosdoktora.
tényleg, a fásli is jó; meg pl lehet,hogy mondjuk pl csuklóvédő, az is lehet ilyen dizájnos. :)
Nálunk egy időben divat is volt anno jópár évvel ezelőtt, tesiórán is szerintem hordta az , aki divatból hordta;
pl volt egy csaj, neki ilyen halványkék volt, meg talán még volt egy égkék is, vagy pl másnak egy sötétkék v erőteljes piros is talán, és tök jól állt nekik szóval; láttam már olyat, hogy valaki tesiórán kívül hordta; azt nem tudom, tesiórán rajta volt-e. Fiúknak meg asszem fekete/ fehér volt. Tehát az is ilyen egyszínű, meg rajta még valami márkajel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!