SOS! Hogyan rejtsem el a betétemet?
Figyelt kérdés
Most vagyok a második napba erős vérzésem van.Iskolába kell hamarosan mennem viszont félek,hogy meglátják a többiek amikor beleteszem a hátsó zsebembe csak ott van zsebem elől nincsen a nadrágomon és nem akarom,hogy mindenki megtudja,hogy éppen most nekem megvan.Tudom,hogy ez természetes a lányoknál de van olyan aki emiatt kiröhögne és kicsit kínosan érezném magam ilyen szituációban ha megtudnák,hogy pont most menszeszelek. Hogy tegyem be a hátsó zsebembe anélkül,hogy bárki is meglátná?2017. ápr. 3. 13:43
1/7 anonim válasza:
Hajojj le a taskadhoz, vedd ki a betétet és rejtsd el a nadragod derekanal belülre a bugyi és a nadrág koze
3/7 anonim válasza:
Nekünk volt régen olyan tépőzáras pénztárcánk abba otthon beleraktuk és így bárki előtt kivehettük a táskánkból, zsebre vágtuk és nem foglalkozott vele senki.
4/7 anonim válasza:
Tedd a pulcsid zsebébe,vagy a kabátodba
5/7 anonim válasza:
Egy 10db zsepiből 3at vegyél ki, helyére a betét vagy tampon, aztán te csak zsepit viszel.
6/7 anonim válasza:
Jézusom, ez legyen a legnagyobb gondod az életedben, kislány!
Egyébként zsepis zacsiba tedd bele, de én már úgy mentem, hogy volt nálam egy a zsebemben.
7/7 anonim válasza:
Szia! Én zsebkendős tartóba szoktam reggel bele rakni és ha elmegyek olyan mint ha zsebkendőt vinnék magammal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!