Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hova rejtsem a betétemet,...

Hova rejtsem a betétemet, illetve, hogy tesin milyet, hogyan használjak?

Figyelt kérdés
Először is, télen még meg tudom oldani, hogy hova rejtsem a betétet. Sajnos az otársaim fiúk nagyon trollok, ha megtudnák a dolgot az igazán kellemetlen lenne. Eddig mindig megúsztam valahogy, télen meg a csizmámba rejtettem- (magas szárú)természetesen becsomagolva. És tesin milyet használjak? Nem tudni, hogy játszunk-e vagy dolgozunk, mert ha dolgozunk, akkor lehet, hogy csinálunk fekvőtámaszt, vagy felülést és ilyenkor attól félek, hogy kifolyik. Volt, hogy első óra volt, és este nem folyt bele az éjszakaiba, akkor bent hagytam és úgy jó volt. De attól félek ez nem túl higiénikus. Segítenétek?

2015. ápr. 16. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán ertem miert nem a taskadba teszed a betétet? A fiúk atnezik azt is vagy mi?

Sajnos a betét ilyen, nem túl megbizható, próbálj esetleg tamponra váltani. Sokkal kényelmesebb es nem azol at. Hány eves vagy?

2015. ápr. 16. 16:23
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Amikor én gimis voltamkó sok éve :D ,már akkor is nyúlkáltak a fiúk a lányok táskájába és kivették a betétet. Pedig akkor még nem is volt ennyire degenerált a tizenéves korosztály. De szerintem is a tampon lenne a megoldás. Amúgy ha veszel egy pici kis táskát,kb,mint egy telefontok kb.,aminek van pántja,akkor a nyakadba is akaszthatod. Ha szép és különleges,akkor még jól is áll:D A fióknak meg nincs annyi esze,hogy rájöjjenek. A tampontól,ha mindig kezetmosol és rendszeresen cseréled nem lesz bajod. Majd fogják írni,hogy júj meg jaj,beteg leszel,de annak oly kicsi a lehetősége,hogy na. És általában más áll a háttérben.
2015. ápr. 16. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
* jó sok éve - akart lenni
2015. ápr. 16. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Ja ertem, hát nálunk nem volt szokás más táskájába bele nyulkalni... Ezért nem értettem. 1# voltam. De amúgy meg aki matat a taskadban azt küldd el melegebb éghajlatra.
2015. ápr. 16. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a mai fiatalok annyira gátlástalanok -nagy részük-hogy szegény kislány nem nagyon tud mit tenni,ha esetleg rákapnak. Nem könnyű ma egy rendesebb családból származó gyereknek.
2015. ápr. 16. 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem vigyél suliba egy egész csomag betétet, ha meg "lebuknál" vele, vagy ha csak páran beszólnak emiatt, akkor látványosan vegyél ki néhányat a csomagból, add azoknak, vagy tedd azok asztalára akik beszóltak, miközben barátnőid felé nevetve valami olyasmit mondassz, hogy "látod, ezeknek a srácoknak nagyobb nagyobb szükségük van erre mint nekünk nő létünkre.. sosem lesz belőlük igazi férfi".

Egyrészt senkinek semmi köze hozzá, mit hordassz a táskádban, másrészt a fiúk csak azért cikiznek emiatt, mert nekik ismeretlen ez a dolog. Ha látványosan beoltod őket ugyanezzel osztálytársaid előtt, többet nem fognak piszkálni..

2015. ápr. 16. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hányadikos vagy, de nálunk gimiben ez már nem téma. Nem nyúlkálunk egymás táskájába, ha cserélni kell, akkor bevisszük a táskát magunkkal a mosdóba, de ha meglátják, akkor sem csinálunk belőle ügyet. Ez egy teljesen normális folyamat. A fiú osztálytársaid nagyon éretlenek, ha még ilyenen nevetnek, te ne vedd magadra, nevess velük.

Kipróbálhatod a tampont is, én azt használok 11 éves korom óta (amióta megjött), mert versenyszerűen úsztam és muszáj volt. Így a tesi órai kellemetlenségeket is megúsztam, mert ugrálás közben pl több folyhat és volt, aki átázott. Ha nem akarsz tampont betenni, akkor egy vastagabb betét megteszi, de én is félek, ha nicns bent a tampon, hogy kifolyik:/

2015. ápr. 16. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálunk sem volt már a gimiben téma ez... intelligens kultúrált osztályunk volt. A fiúk inkább hazacipeltek minket, ha rosszul voltunk, nemhogy gúnyolódtak volna...

Akkor még nem volt divat ilyen fiatalon fogamzásgátlót szedni, ezért sokkal több is volt a mensis rosszullét.

Nem rejtegettük a betéteket, hanem betettük a táskánkba mi is és azt vittuk a wc-re. Ha valaki nem akart vinni, akkor zsebre vágta a betétet, tampont. Egyébként farzsebben abszolút jó helyen van, senki nem veszi észre.

2015. ápr. 16. 21:30
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Egyszer próbáltam tampont használni, de kissé kellemetlen volt.

És tényleg köszönöm a válaszokat! Remélhetőleg az osztálytársaim is kinőnek ebből a hülyeségből, lévén, hogy már egy részük betöltötte a 14 >.> .

2015. ápr. 20. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!