Hova rejtsem a betétemet, illetve, hogy tesin milyet, hogyan használjak?
Nem igazán ertem miert nem a taskadba teszed a betétet? A fiúk atnezik azt is vagy mi?
Sajnos a betét ilyen, nem túl megbizható, próbálj esetleg tamponra váltani. Sokkal kényelmesebb es nem azol at. Hány eves vagy?
Szerintem vigyél suliba egy egész csomag betétet, ha meg "lebuknál" vele, vagy ha csak páran beszólnak emiatt, akkor látványosan vegyél ki néhányat a csomagból, add azoknak, vagy tedd azok asztalára akik beszóltak, miközben barátnőid felé nevetve valami olyasmit mondassz, hogy "látod, ezeknek a srácoknak nagyobb nagyobb szükségük van erre mint nekünk nő létünkre.. sosem lesz belőlük igazi férfi".
Egyrészt senkinek semmi köze hozzá, mit hordassz a táskádban, másrészt a fiúk csak azért cikiznek emiatt, mert nekik ismeretlen ez a dolog. Ha látványosan beoltod őket ugyanezzel osztálytársaid előtt, többet nem fognak piszkálni..
Nem tudom hányadikos vagy, de nálunk gimiben ez már nem téma. Nem nyúlkálunk egymás táskájába, ha cserélni kell, akkor bevisszük a táskát magunkkal a mosdóba, de ha meglátják, akkor sem csinálunk belőle ügyet. Ez egy teljesen normális folyamat. A fiú osztálytársaid nagyon éretlenek, ha még ilyenen nevetnek, te ne vedd magadra, nevess velük.
Kipróbálhatod a tampont is, én azt használok 11 éves korom óta (amióta megjött), mert versenyszerűen úsztam és muszáj volt. Így a tesi órai kellemetlenségeket is megúsztam, mert ugrálás közben pl több folyhat és volt, aki átázott. Ha nem akarsz tampont betenni, akkor egy vastagabb betét megteszi, de én is félek, ha nicns bent a tampon, hogy kifolyik:/
Nálunk sem volt már a gimiben téma ez... intelligens kultúrált osztályunk volt. A fiúk inkább hazacipeltek minket, ha rosszul voltunk, nemhogy gúnyolódtak volna...
Akkor még nem volt divat ilyen fiatalon fogamzásgátlót szedni, ezért sokkal több is volt a mensis rosszullét.
Nem rejtegettük a betéteket, hanem betettük a táskánkba mi is és azt vittuk a wc-re. Ha valaki nem akart vinni, akkor zsebre vágta a betétet, tampont. Egyébként farzsebben abszolút jó helyen van, senki nem veszi észre.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Egyszer próbáltam tampont használni, de kissé kellemetlen volt.
És tényleg köszönöm a válaszokat! Remélhetőleg az osztálytársaim is kinőnek ebből a hülyeségből, lévén, hogy már egy részük betöltötte a 14 >.> .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!