Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megyünk a tengerre nyaralni,...

Megyünk a tengerre nyaralni, nekem meg késett tampont kéne használjak. Valami tipp? A többi lent

Figyelt kérdés
Régebb mikor kisebb voltam 13 éves kb. elemtünk welnessezni és ott tampont használtam, nagyon fájt. Valószinűleg meg nem helyeztem ellégé jól fel, mert érezetem, hogy ott van és folyton azt éreztem, hogy csúszik ki :S. Azóta nem mertem használni, és nem is kellett, de azóta felnöttem és most kéne. Mit tegyek, hogy könnyen menjen előtte fel lehete helyezni, próbából ma ki akartam probálni, de szerintem minit veszek, mert a supert túl nagynak találtam. Esetleg valami tipp?

2014. aug. 20. 21:28
 1/8 A kérdező kommentje:
elmaradt de 19/L
2014. aug. 20. 21:29
 2/8 A kérdező kommentje:
ui: és hányadik napnál nem ajánlatos haszánli? 10 napot leszünk ott
2014. aug. 20. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha szűz vagy, akkor tényleg jobb, ha a minivel kezded. Ha nem, akkor akár a normált is megpróbálhatod. Próbából száraz hüvelybe szerintem ne tedd föl, nehezen csúszik, fájni fog, felsértheted vele a hüvelyfalat. Ha van otthon síkosítód, akkor esetleg azzal bekenheted, hogy felcsússzon, és kipróbálhasd még otthon, mielőtt megjön.

Nekem eleinte segített, ha feltettem a kádra a lábamat, és úgy raktam föl, az ujjadat tövig be kell tolni, akkor nem fogod érezni.

2014. aug. 20. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Végig használhatod, de kevés vérzésnél már elég a mini is. Arra azért ügyelj, hogy akármennyire kevés is a vérzés, és akármennyire nem telik meg, 8 óránként legfeljebb cserélni kell.
2014. aug. 20. 21:33
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2014. aug. 20. 21:39
 6/8 anonim válasza:
27%
A lényeg az, hogy legyen 1 nap amikor egyáltalán nincs bent, hogy tudjon picit pihenni a hüvely.
2014. aug. 20. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Gusztustalanul hangzik, de legjobb akkor kipróbálni amikor a legerősebb a vérzés, mégpedig úgy, hogy nem mosakszol le előtte. Sokkal könnyebb úgy feltenni, gyakorlatilag a vér síkosít. Ha sikerült után le tudod mosni a környékét.
2014. aug. 21. 01:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Erős vérzés esetén próbáld ki, és én javaslom a tampaxot, mert ennek műanyag applikátora van, ami nagyon könnyűvé teszi a felhelyezést.
2014. aug. 21. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!