Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szex után vérzek, és gyulladás...

Szex után vérzek, és gyulladásom van tudom, mert már volt így nekem, de az orvosom csak 29. -én lesz. Szerintetek addig mit használjak?

Figyelt kérdés

2014. aug. 15. 11:07
 1/8 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem szexelnék (hogy a te szavaiddal éljek) addig, amíg beteg vagyok. Nekem is volt már teljes kismedence-gyulladásom, de én rögtön elmentem orvoshoz. Mondjuk sokat nem tudtam gondolkozni, ahhoz mentem, aki éppen rendelt, mert nekem nagyon erős fájdalmaim voltak. Szóval én biztos nem várnék 29-ig, elmennék másik dokihoz. Viszont ha nagyon ragaszkodsz az orvosodhoz, akkor várj, de ne feküdj le a pároddal addig, amíg beteg vagy és pihenj minél többet. Gyógyszert magadtól ne szedj, esetleg cickafarkfű teát igyál.
2014. aug. 15. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:

1: Hogy lett szextől kismedencegyulladásod?:-o

Kérdező: cickafarkvirágból ülőfürdő és tea!

Maria Treben könyve szerint.

Miylen gyulladást érzel?

2014. aug. 15. 11:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem a méhem van begyulladva tuti,májusban is volt nekem ilyen,el is mult 1 honapra és most ujra :(
2014. aug. 15. 11:22
 4/8 anonim ***** válasza:
3: És mitől???
2014. aug. 15. 11:25
 5/8 anonim válasza:

Nekem kismedence-gyulladásom volt, amint azt már írtam, ebben benne foglaltatik a méh, petefészek és hüvelygyulladás egyaránt. Kegyetlenül szenvedtem, két tablettát és egy kúpot kaptam, egy hét alatt szépen elmúlott.

Viszont ha méhgyulladásod lenne, akkor nem tudnál szexelni, annyira fájna vagy egyáltalán nem értem, hogy van kedved hozzá, ha fáj?!

A kismedence-gyulladás fertőzés útján következik be, simán elkaphatja bárki, aki medencében, Balatonban stb fürdik, nem feltétlen nemi úton kapja el az illető. Sajnos ez előfordul.

Jobbulást neked!

Jaaa, és az orvosom azt mondta, hogy ne fürödjek addig amíg gyulladásban van a kismedencém, csak tusoljak. Én az orvosnak hiszek....

2014. aug. 15. 12:09
 6/8 anonim válasza:
2-es válaszoló: nem a szextől lett gyulladásom, hanem valószínű attól, fürödtem a Balatonban....
2014. aug. 15. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
5: És hoyg diagnosztizálták? És mit kaptál rá?
2014. aug. 15. 12:12
 8/8 anonim válasza:
Hüvelyi ultrahangom volt, az orvos egyből mondta, hogy ez gyulladás és kaptam rá két féle antibiotikumot (a nevükre már nem emlékszem) és egy hüvelykúpot. 10 napig szedtem, de már pár nap után jobban voltam. De mondom,én nagyon odavoltam, megmozdulni alig bírtam, annyira szúrt a méhem és a petefészkeim környékén. Én tuti a Balcsiban szedtem össze. Valaki fogékonyabb az ilyen féle fertőzésekre -mint én is -, mások meg nem. Én tudom, hogy nekem jobban kell magamra figyelni, sajnos ez van...
2014. aug. 15. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!