Mitől érzem magam így? Nem hiszem hogy depresszió, de lehet mégis?
Nem jellemzőek rám azok a tünetek, hogy nem fürdök, retekben élek, az asztalom rendetlen de azt leszámítva tiszta a szobám, mindennap főzök, minden másnap takarítok. Vannak barátaim, tartom velük a kapcsolatot, a gyerekem ellátom ahogy kell.
Nem szülés utáni depresszió, mert a gyerekem az egyetlen amiől boldogságot tudok érezni.
De egyszerűen annyira megváltoztam. Régen rengeteg energiám volt, mindenhez volt kedvem, mindig bolondoztam, viccelődtem.
Most meg olyan érdektelen vagyok, nem tudok semminek örülni. Nem vagyok szomorú, ideges, csak nem érdekel semmi. Mostanában sokat csalódtam, a gyerekem apjában és az enyémben, de az én apám sose volt jó apa, utálom és elkap az ideg ha rágondolok. A gyerekem apja sokat bántott és megundorodtam tőle de ő volt az első szerelmem.
Akikre számíthatok egyedül anyám és 3 gyerekkori barátnőm. Úgy érzem magamra vagyok hagyatva, és a gyerekemet egymagam kell megvédjem mindentől. Ez fog valaha változni, vagy ilyen a felnőtt élet, mindenki meg van keseredve és örüljek hogy nincs nagy baj? Igazából örülök, értékelem hogy van hol laknom és anyukám meg a fiam egészséges, de hiányzik aki régen voltam. Teljesen eltűnt belőlem a lelkesedés, hogy hozzam vissza?
Sajnálom, hogy rosszul választottál párt... ebbe szinte mindenki beleesik egyszer, kétszer. Nem ez a katasztrófa, a katasztrófa az az, hogy gyereked is lett tőle.
Az a baj, hogy a szingli anyukák nagyon nehezen találnak párt..gondolom te is sejted miért. Te sem szívesen locsolgatnád más valaki palántáját...
És 20 évesen nagyon korai volt ez a gyerek téma, nem is lett jó vége, látod.. tényleg sajnálom, mert krrva nehéz lesz. Nem irigyellek.
De valamiből erőt kell merítened, megkell keményedned, mert az életed mostantól nem rólad szól, hanem a gyerekedről, arról, hogy mindent megadj neki és megvédd őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!