Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni a férfigyűlöle...

Mit lehet tenni a férfigyűlölet ellen?

Figyelt kérdés

Sajnos gyűlölöm a férfiakat. Undort és megvetést érzek irántuk, valamint dühöt. Régebben sok bántalmazást/fájdalmat elszenvedtem férfiak által. Soha nem volt még párkapcsolatom emiatt képtelen lennék megbízni egy férfiben. Mit tehetek ez ellen? Életem végéig gyűlölni fogom őket?

21/l

2021. jún. 10. 00:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Semmit. Maradnak a csajok.
2021. jún. 10. 00:28
 2/16 anonim ***** válasza:
33%

Te jó Isten, 21 évesen mi a fenét műveltek veled?!

A megoldás amúgy annyi, hogy erőnek erejével megpróbálsz megbízni egy férfiban. Na jó, de mi van, ha ő is átver? Nos, először is ezért kell emberismeretet kifejleszteni, hogy fel tudd mérni egy férfi karakterét.

Tippek: Elsőként mindig a cipőjét nézd meg, aztán ha van, a kocsiját. Ha ez a kettő tiszta és rendezett, az már rossz ember nem lehet! Olyan férfit keress, akit nem egyedülálló anya nevelt. Figyeld meg továbbá, ha már ismerkedsz vele, hogy hogyan beszél másokkal, különösen neki alárendeltekkel: beosztott munkatárssal, pincérrel, takarítókkal. Ha velük udvarias, pedig akár büntetlenül bunkózhatna is, akkor jó karakter. Végül figyeld, hogy veled szemben mutatja-e a gondoskodás apró jeleit. Ez az ajtó kinyitásától kezdve odáig terjed, hogy pl. amikor valami apró ajándékot hoz, azon látszik-e, hogy valóban elgondolkodott, mi okozna neked örömöt, vagy csak vett egy csokor virágot, oszt' nesze.

2021. jún. 10. 00:35
 3/16 anonim ***** válasza:
70%

Nem minden férfi egyforma, mint ahogy nem minden nő sem egyforma.

Szerintem jobb ezerszer is csalódni, mint bizalmatlanul leélni egy életet.

Az élet erről szól, hogy döntéseket hozunk és hibázunk közben, ahogy egyre idősebb leszel megfogod érteni, hogy ha valakit szeretünk akkor azt csak is védtelenül lehet, és ez bizony sérülésekkel jár.

2021. jún. 10. 00:41
 4/16 anonim ***** válasza:
54%
Elkerülöd őket, ennyi. Én a nőkkel vagyok így, és elkerülöm őket jó messzire. Már lassan 10 éve tökéletesen működik a tudatos elkerülés. Persze, egyesek szerint cringe, de én jólérzem így magam.
2021. jún. 10. 00:41
 5/16 anonim ***** válasza:
16%
Rossz helyen keresgélst
2021. jún. 10. 00:45
 6/16 anonim ***** válasza:
44%
Egyszerűbb, mint hinnéd. Mint mindenben, ebben is léteznek fokozatok, amelyeket (mint minden emberi kapcsolatban) ajánlott is következetesen betartani. Először csak haverkodsz férfiakkal, utána remélhetőleg eljutsz addig, hogy a barátodnak nevezz egy-kettőt... végül pedig talán észre sem veszed, de simán kialakulhat a szerelem. Ha már a nulladik lépésben azon stresszelsz, hogy párkapcsolat kellene, az elég elhamarkodott, nem? Még trauma nélkül is.
2021. jún. 10. 00:48
 7/16 anonim ***** válasza:
69%

Vágysz kapcsolatra ettől függetlenül vagy csak úgy érzed, hogy "ideje lenne"?

Ha nem vágysz rá, akkor nem fogod tudni magadra erőltetni, hogy újra bízni tudj.

Ez kemény dió, traumákat leküzdeni hosszú folyamat és szakemberre van szükséged, nem éppen hamar fogsz tudni változtatni.

2021. jún. 10. 00:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell megértened, hogy akik bántottak, azok nem a férfiak voltak, hanem a seggfejek. Seggfejek pedig férfiak és nők között is előfordulnak.
2021. jún. 10. 02:36
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne felejtsem el, de majd ide szeretnék írni én is valamit.
2021. jún. 10. 07:42
 10/16 anonim ***** válasza:
15%

ezen minden nő átesik, mert minden áron a tahó gyökerekhez vonzódnak. Legtöbb már 40 körül döbben rá, hogy hülye volt, akkor meg már késő, mert addigra minden valamire való ferfi "elkelt".

Te még időben vagy, keresd inkább a valódi ferfiak társaságát, akik nem abban élik ki magukat, hogy eljátszák mekkora kiralyok, és megaláznak mindenkit aki hagyja.

2021. jún. 10. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!