Mit lehet az ellen tenni hogy ha menni kell valahova akkor ne legyek ideges?
Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretek menni sehova olyan ideges vagyok olyankor mindig egyszerűen gondolom nem vagyok hozzászokva leginkább csak itthon szoktam lenni mit lehetne tenni? Ma is megyek délutánra autó vezetés tanulni.2021. jún. 9. 11:54
1/6 anonim válasza:
Ne menj ! Nincs szükség az utakon még egy idegbetegre !
2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok idegbeteg. És nem kell a te engedelyed, szép is lenne.
2021. jún. 9. 12:10
3/6 anonim válasza:
Itt nincsenek jól bevált tippek. Két verzió van: gyakorlás vagy pszicholóus.
4/6 anonim válasza:
Az első válaszolónak üzenem: ez az oldal tényleg tele van nem normális idiótákkal... mint te.
Most még nagyon szépen fogalmaztam, bár nem érdemled meg. ;)
5/6 A kérdező kommentje:
4. Köszönöm teljesen igazad van. Egyébként pont azért van ilyen életem mert nincs jogsim. Isten háta mögött vagyok, tömegközlekedés borzalmas, városba egyedül be költözni meg nem tudok. Még a jogsi is olcsóbban jön ki.
2021. jún. 9. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!