Mit lehet tenni a férfigyűlölet ellen?
Sajnos gyűlölöm a férfiakat. Undort és megvetést érzek irántuk, valamint dühöt. Régebben sok bántalmazást/fájdalmat elszenvedtem férfiak által. Soha nem volt még párkapcsolatom emiatt képtelen lennék megbízni egy férfiben. Mit tehetek ez ellen? Életem végéig gyűlölni fogom őket?
21/l
Ha eldöntötted már magadban, hogy megveted, gyűlölöd a férfiakat, ez sajnos nem fog megváltozni.
Ha támadólag lépsz fel ellenük, sok jóra ne számíts.
Amióta felütötte a fejét ez a fene nagy feminizmus, azóta kissé érzékenyebbek a férfiak az erre hajlamos nőkre.
Sokan a gyűlöletük miatt menekülnek a feminizmusba.
Onnan meg már nincs kiút, ahogy észrevettem.
Szakember, akár online videóchattel. Eleve rossz ötlet volt kiírni ide egy kérdést ilyen kényes témáról, mert csak több piszkálódást kapsz.
Én nőgyűlölő voltam, mert kivétel nélkül mindig ők bántottak engem, de aztán rájöttem, hogy nem éri meg magamban tartani azt a bizonyos fuldokló haragot és csak szimplán könnyű préda voltam számukra. Azóta ezt felismerve egy sem mer beszólni nekem, mert felépítettem magamban egy erős személyiséget és pszichológiát tanultam mellé. Különben lány vagyok. Férfiakat nem gyűlöltem, de szerintem ugyanezt tenném csak a nemek cserélődtek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!