Milyen gyógyszermentes lehetőségek vannak mentális eredetű fejfájás csillapítására?
Figyelt kérdés
Egyrészt szélsőségesen introvertált személyiség vagyok eleve, plusz még azért elég sérült is. Ha valakivel sokat beszélgetek, teljesen kimerülök a szociális kapcsolattól, és mindig fejfájásba is átcsap. Van valakinek valami jó ötlete? (Ha mondjuk valami jóga, meditáció, akkor valami azon belül konkrét név/ötlet is érdekelne esetleg, mert nem vagyok képben a témában.)2021. nov. 27. 15:14
2/4 anonim válasza:
Vagy amit előző írt, vagy mindfulness-t is megnézheted. Youtube-n biztos találsz ilyen videókat.
Nekem az jutott eszembe, hogy nem azért fájdulhat meg a fejed esetleg, mert a beszélgetés alatt "befeszülsz" (nyakizmaid feszesek, vállaidat felhúzva tartod, fejed behúzod kicsit stb)? Ha igen, akkor pl. lazító váll-nyakmasszázs jót tehet.
3/4 anonim válasza:
Pszichoterápia. 8 év fejfájásomat tette rendbe.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. nov. 27. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!