Nem tudom mit csinaljak. Azthiszem a párom bulimias tudom hogy ez a férfiaknál nem gyakori de évek óta tart eszik egy nagy mennyiséget majd tele lesz de később érzi hogy tele van és meghanytatja magát heti 1/2 szer . Vannak időszakok?
Egyszerűen: nem tudod. Ha nincs betegség tudata, nem ismeri el, hogy már pedig amit csinál az nem normális, sőt beteges, akkor te a csillagokat is lehozhatod az égről, de hiába.
Tudom, mert nekem volt egy habituális, azaz rendszeresen visszaeső, alkoholista párom. Még gyomorfekélyt is kapott, lyukadt gyomorral volt emiatt kórházban. Váltig állította, hogy ő bármikor letehetné, leszokhatna az alkoholról, ha akarna... de nem tudta. Időnként megállta fél évre is, de csak egy haveri találkozás kellett, és minden oda volt. Nem fogadta el, az orvosok ajánlotta terápiát, mert, hogy majd ő egyedül.
Nem érte meg a 40. életévét. 38 évesen belehalt. Nem tudtam rajta segíteni, csak engem is felőrölt.
"Dehát ez nem alkohol .. egy lelki probléma"
Az alkoholizmus is az, jó a párhuzam.
Valaki olyasmit írd, hogy ne piszkáld őt ezzel, mert elhagy. Hát szerintem gondold meg, hogy tényleg vele akarsz-e maradni így... 18 éves vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!