Múlt héten kérdeztem alsó lábszáron jelentkező csípésekről itt, a gyakorin. Most folytatódik...?
Szedek elontrilt (hónapok óta), tegretolt (hónapok óta), rivotrilt (hónapok óta). Szedtem antipszichotikumot (risperdal) kicsinykét összevissza, már nem.
Szedek ezeken kívül Bioextra D3 vitamint (gyógyszertárban, receptre kaphatót, csak azt bírom) ill. Beliema nevű hüvelykúpot, hüvelyfertőzésre (már nem).
Tudom, BŐRGYÓGYÁSZ, de nem fogja tudni... A háziorvos sem... A pszichiáter sem...
Valaki hallott már ilyenről? Hogy ennyire specifikusan csak a boka körül nagyon csúnya, viszkető, fájó, gyulladt, piros kiütések?
Az egész boka környék rettenetesen érzékeny, be van duzzadva.
Lehet, hogy valami autoimmun betegség?
Bőrgyógyászhoz kérek időpontot.
Sürgősen menj dokihoz vele, mert csak rosszabb lesz. Átfordulhat ideggyulladásba is, és az már rettentően fáj, kozben zsibbad. Szörnyű.
Nekem volt ilyen érgyulladásom ideggyulladassal karöltve. Hát az ellenségemnek sem kívánom.
Házidoki ad sürgősségi beutalót börgyógyászhoz.
Vagy ha nem ad akkor menj el magánba, mert kezelni kellene amig nem hatalmasodik el.
Én szteroidot szedtem rá, de nagyon soka jött rendbe.
Köszönöm!
Akkor nem érgyógyászat, hanem bőrgyógyászat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!