Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Epizódikus rohamokban jelentke...

Epizódikus rohamokban jelentkező pánikbetegség/szorongás?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyjából 2 éve küzdök azzal hogy beképzelem az agyvérzést..miért van ez?pszichoterápiára járok 1,5 éve de semmivel sem jobb.

Gyógyszerek sem jók.Hiába beszélgetek barátokkal,családdal ez sem segít.Általában akkor van ez a roham amikor egyedül vagyok otthon vagy pedig este..Valakinek hasonló problémája esetleg?Tudom hogy fejben dől el,de már próbáltam azt is és egyszerűen nem megy.

Nagyon fiatal vagyok ezekhez,és félek hogy meghalok agyvérzésben.

Mit csináljak hogy normális életem legyen?

Kérlek ne írjatok negatív kommenteket.

Köszönöm előre is.

2019. dec. 14. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Igen, sajnos én is ezt érzem. Néha amikor utazok a buszon a városban, akkor képes vagyok bebeszélni, hogy nem érzem a féloldalamat. Volt, hogy a hidegtől nehezebben tudtam mozogatni az ujjaimat, és bepánikoltam, hogy eljött a vég.

Amúgy ha fiatal vagy és nem vagy túlsúlyos, akkor kicsi, majdnem 0 a valószínűsége.

2019. dec. 14. 20:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen ismerős az érzés. Mindig fel emelem mind2 kezem hogy ellenőrizzem hogy fel e tudom emelni és kizárni azt hogy agyvérzésem van.

Remélem legalább te hamar rendbe jössz,és megnyugtattál hogy nem csak nekem van ilyen

2019. dec. 14. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, hát szerintem az egyik legfélelmetesebb betegség és percek számítanak. De ennyi erővel mindenki félhetne.
2019. dec. 14. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Az igaz,csak nem mindegy mikor következne be:/
2019. dec. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!