Pánikbetegség, szorongás, szívritmuszavar lehet egymás vonzata? Sertralin segít?
Sziasztok!
Én 2 hete kezdtem szedni, az első napok borzalmasak voltak, hányinger egyfolytában, szédülés, fejfájás, pánikroham párszor...aztán enyhült.
Viszont 2-3 napja most megint szarul vagyok de másképp. Erős szívdobogásérzés, szívritmuszavar (ami eddig is volt de a doki szerint pszichés alapon) szédülés, állandó ásítozás, sokszor mintha nem kapnék levegőt
Munkában ez így elég szar...
Valakinek hasonló?
Van időpontom kardiológushoz de az még egy hónap..
U.i.: pár éve szenvedek pánikrohamokkal, szorongássa de nem szedtem eddig semmit
Van időpontom kardiológushoz de az még egy hónap..Mivel erre is gyanakszom, állandóan fáradt vagyok, sokszor alig dobog, mindig kihagy
"U.i.: pár éve szenvedek pánikrohamokkal, szorongássa de nem szedtem eddig semmit"
Most mit lehet erre mondani? Évekig csak romlott az állapotod. Ami elintézhető lett volna valami egyszerűbb gyógyszeres kezeléssel, azóta már idültté vált. Csak az t lehet mondani, ha eddig volt türelmed, akkor várd ki, amíg orvoshoz kerülsz.
Nem írtam, hogy nem várom ki.
Mások reakcióira, mellékhatásaira vagyok kívancsi
Tudom, hogy ezkomoly dolog de annyira nehéz elhinni, hogy ilyen tüneteket produkálhat. Mármint maga a pánikbetegség, szorongás.
Szia!
Nagyjából hasonlóan állok most én is
Én féllel kezdtem és 5 nap után egész
Mostmár mintha kezdene változni valami
(ja a doki nem mondta az elején, hogy adagolni kell, bevettem egy egeszet első nap, na az szép nap volt...)
“Pánikbetegség, szorongás, szívritmuszava”
Lehet egymás vonzata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!