Miért pörgök fel ettől és nem bírok leallni?nem bírom ezt aze erzest. többi lent..
Figyelt kérdés
Szorongásra és panikroham ra illetve túl pörgés re kaptam gyógyszert, mert elviselhetetlen volt a magas pulzus, erős szívdobogás, állandó feszültség és félelem érzés. Ezek legtöbbször akkor jönnek elő, ha férfiak vannak a környezetemben. Fel éve ismertem meg egy fiút, interneten, akivel éppen ezekmiatt a dolgok miatt nem találkoztam. Egyszerűen ha már csak írunk, állandóan azt nezem mikor ír, mit írt,izgulok, magas a pulzusom, állandóan szinte egesznap tudnék vele írni. Néha hetekre el tűnök, mert már annyira tulporgettem, meg tulkepzeltem magát a beszélgetést, hogy inkább hanyagolom és úgy vagyok vele ég nekem jobb. De valamiért mindig jön az az érzés hogy csak beszélnék vele, és egyszersem érzem azt, hogy ez rossz lenne. Érzem hogy így interneten csak feszült b vagyok, de az élő talalkozastol olyan szinten rosszul leszek hogy annyira felporgok hogy a végén kidolok, és lefekszek aludni, mert ugyerzem bem fogom bírni. Megert engem, legalább is azt írja, azt mondta akkor irok meg akkor talalkozunk, amikor én akarom. De én egyáltalán nem akarom egyenlőre. És nem igazán tudom eldonteni ő milyen megérné-e. Mert eddig legtöbbször olyan emberekbe futottam bele, akikkel nem érte meg. Az egyik találkozó előtt egy picit ittam, mert nem bírtam elviselni ezt a fel pörgött, panikos feszültség érzést. Mi velem a baj?2021. nov. 13. 11:37
1/10 anonim válasza:
Sürgősen el kéne menned pszichológushoz. Ez nem játék, ezek a problémák általában lelki eredetűek.
2/10 anonim válasza:
Mennyi volt a pulzusod , milyen gyógyszereket kaptál?
3/10 anonim válasza:
Tudod minden ember büdöset szarik. (Bocs a szóhasználatért!)
Nincs miért paráznod. Nincs veled semmi baj, csak túlliheged a dolgokat. Jó lehet erre egy terápia, illetve az is lehet hogy nélkülözhetetlen, de valószínűleg Te magad is meg tudnád oldani.
4/10 A kérdező kommentje:
Ataraxot írt fel semmit nem ér. Eddig is korán keltem, 4kor. Mostmar 3kor kelek. Nagyon nehezen nyugszik meg akkor érzem jól magam ha állandóan pörgés van. 120szokott lenni. Nyugalmi állapotban legtöbbször majdnem 100.20 éves vagyok egyébként.
Próbáltam már évek óta megoldani, 4 eve vagyok benne. Volt egy 2 eves kapcsolatom.epp emiatt lett rosszabb, mert ő szakitott, egyrészt emiatt is mert ő nem tudott nekem ebbe segíteni, és neki is rengeteg gondja volt
2021. nov. 13. 12:23
5/10 anonim válasza:
Értem , nekem is hasonló van , bár nekem 60 körül van a nyugalmi , és 80 fölött nagyon megis érzem , sőt az baj hogy nyugalomba érzem , hallom , és megijeszt , félelemmel tölt el , ilyenkor úgy érzem szabálytalan , vagy hol gyorsabb hol lassab. Nagyon zavar
6/10 A kérdező kommentje:
5ös!es te hogy kezeled, mit csinálsz egy ilyen helyzetbe?neked milyen helyzetbe jön elő?
2021. nov. 13. 12:29
7/10 anonim válasza:
Nehezen , ilyenkor probálok úgy feküdni hogy ne érezzem , ne haljam , és ha erőt tudok venni magamon elkezdek valamit csinálni hogy ne erre figyeljek , de ez a legnehezebb.
8/10 anonim válasza:
Koffeint tartalmazó italokat remélem nm iszol. Magnéziumot kezdd el szedni es többféle gyógynövény teát kezd el inni; galagonya-szivre, citromfű-idegre-kamilla-szinten idegrendszer. Ha ilyen tulporgott vagy akkor próbálj levendula illóolajat venni.ezek nm egy nap alatt segítenek,magyarán jó pár hónapig idd ezeket. 20on évesen nm baj ha kevesebbet alszol.de pl ha naponta edzenel biztos jobban aludnal.plusz sok víz persze.ezeket egy gyengébb idegrendszerunek ajánlott beépítenie az életébe. Plusz naponta nézd meg mennyit netezel,es rájössz erre hogy emiatt vagy fáradt a sok ingertol.
9/10 A kérdező kommentje:
8as!sok vizet iszok, egészségesen eszek, heti 5x járok kondiba, dolgozok, tanulok. Nem iszok koffeint. Egyszerűen túlpörgök minden olyan dolgon, amik boldogságot okoznak, vagy éppen új dolgok, és változás az életemben. Ilyen egy ismerkedés is. Túlgondolom.Hat,igazából olyan nagyon sokat nem netezek, mert van mit csinálni, de a netes ismerkedés az, ami nagyon stresszel. Tudom, nem kéne. De már hosszú ideje beszélünk, többször eltűntem, már rendesen gaznak kezdem magam érezni, nem tudom mit tegyek a helyzettel..
2021. nov. 13. 17:08
10/10 anonim válasza:
ennek örülök, h azért vigyázol az egészségedre. voltam ilyen helyzetben, netes ismerkedés, sokszor. az a legnagyobb baj vele, hogy beleképzelsz már a srácba többet. mondhatni abba a képbe kezdesz belegabalyodni. figyi, én úgy vagyok vele, amíg nem láttam /nem szagoltam :D addig ne táplálj érzelmeket. én is ilyen voltam fiatalon. egyrészt jó h türelmes, de nem tudod addig, h másokat fűz-e. és ha lehet azt mondanom, ha neked kellene igazából akkor már rég túl lennétek az élő ismerkedésen. persze jó írkálni meg flörtölni. de majd eldöntöd mit szeretnél. azért háziorvost megkérdezném, okés-e ez a magas pulzus, egy nagy laborra küldjön el-vérvétel, sajna fiatalon is lehet magas a vérnyomásod, még ha vékony vagy akkor is. vagy ekg-t csináltasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!