Ha valakinek nincs ereje leállni a drogozással - az honnan tud akaraterőt szerezni?
Ha nincs akaratod, akkor keress szakszerű segítséget. Keress egy magán pszichiáter & addiktiológust.
Mellé sokat segítene, ha elkezdenél rendszeresen és aktívan sportolni.
Ahhoz nincs akaraterőm hogy pl bemenjek egy rehabra. Ugyanis nem tudok együtt élni másokkal, mert örökké egyedül voltam.
Amúgy meg nem jutok sehova se, mert amint lenne buszra pénzem azt egyből elszívom, belövöm vagy ilyesmi. Mikor mennyi pénzem van.. Ahol meg most vagyok ott nincs ilyen addiktológia, mert ez egy falu. De úgyse segítene, mert mindenhol a rehabot mondják, ahova nem fogok bemenni...
hányszor akarod még ezt kiirni??
Nem segít meditáció
Nincs akaraterőd
Minden pénzed eldrogozod
Ezerszer kozolted már velünk
Rehabra nem mész
Mit vársz tőlünk?? Most komolyan
Nyilván igy drogoskent fogsz meghalni ezt te is tudod
Mi ia tudjuk
Felesleges hetente kiirni
Azért ha még sokszor megkérdezem lehet jön egy olyan válasz amire nem számítottam. Hogy pl varázsütésre leszokok, és rendbejön minden. Mondjuk mintha csak egy álom lenne, és felébrednék. Vagy kit tudja..
Az oldal szabályai szerint fél óránként lehet kérdezni, csak más szemszögből kell kérdéseket feltenni...
# 7
És vívom a harcot. Most is ezt teszem. Már több éve minden nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!